SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon zirveye,cimbom kümeye
24.01.2022

İlk yarı Galatasaray üstünlüğü vardı İkinci yarı Trabzon. Her iki takımda mutlak galibiyet parolası ile maça çıkmıştı. Lider 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada son 5 dakika kala attığı 2 gol ile maçı kazandı. Fırtına oyuna tutuk başladı. İlk yarı istediği oyunu sahaya yansıtamadı. İkinci yarı iki oyuncu değişikliği oyuna ortak oldu. Birinci yarıda kendi sahasına gömülen Trabzonspor, Galatasaray’ın baskına boyun eğerek devreyi bitirdi. İkinci devre oyuncu değişiklileri ile teknik adam oyunu görüş mesafesini açtı. Siopis ve Ahmetcan’ın oyuna girmesi maçın kırılma anı oldu. Yeni transfer Visca, attığı gol ile takıma ilk katkısı yaptı.

Geçen hafta penaltı kaçıran Bakasetas, attığı gol ile kendisi affettirdi. Genç Ahmetcan Kaplan’ın oyunda oluşu onu da kazanmış olduk. Kaleci Uğurcan’ın performans Fırtına’yı oyun içinde tuttu. Tempolu bir maç izledik. Galatasaray taraftarı maçtan sonra yoğun protesto yaptı. Yönetim istifaya davet etti.  Galatasaray bu mağlubiyet ile korku tüneline girmiştir. Zorlu hava şartlarından oynanan karşılaşama da her iki takımı da kutlarım. Milli araya girerken önemli bir galibiyet aldık. Son dakika oynadığımız oyunla lider gibi oynadık. Abdülkadir Ömür’ün olmayışı takımda kendini hissettirdi. Büyük takım önde baskı yapar ve öyle yaptık. Rakibe ikinci yarı nefes aldırmadık. Önemli bir engeli daha aşarak şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap