SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor bir engeli daha aştı
13.06.2020

İzmir’e giden Trabzonspor, galip gelerek, puanını 53’ten 56’ya çıkartmış oldu.  Hüseyin Çimşir, hakem Zorbay Küçük engeline rağmen Bordo Mavililer, maçı kazanmasını bildi. Koronavirüs nedeniyle, Süper Lig, zoraki verilen ara sonrasında, yeniden başladı. İzmir’in Göztepe’si ile lider Trabzonspor arasında oynanan maçta kazanan taraf Karadeniz Fırtınası oldu. Kaptan Sosa, sakatlığı nedeniyle oynamadı. Seyircisiz oynanan karşılaşmada Trabzonspor, galip gelerek şampiyonluk yolunda avantajlı bir başlangıç yaptı.  Trabzon’un teknik adamı ve hakem Zorbay Küçük sayesine stresli bir maç izledik.

 İlk yarı Bordo Mavililer, Nwakeme’nin kafa golü ile 1-0 önde kapattı. Golden sonra yine bastıran üstün taraf konuk ekip olurken, Guilherme’nin anlamsız şekilde iki sarı karttan kırmızı görmesi ve oyun dışı kalması hakem Zorbay Küçük tarafından perçinlendi. İkinci yarı, oyuna bir kişi eksik başlayan Karadeniz ekibi, tedbiri elden bırakmadı. Bu yarıda hakem her iki takıma peş peşe penaltı attırınca, skor bir anda 2-1 oldu. Oyunun sonuna doğru, Abdulkadir Ömür’ün attığı gol skoru 3-1’e taşıdı. Maçta başka gol olmayınca bordo mavililer Ege’den önemli bir galibiyet alarak, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap