SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor Sivas'ta çöktü
24.09.2019
Trabzonspor özel uçakla Sivas’a 3 puan için uçmuştu. Oyunun başında Avdijaj Sivasspor ağlarına topu takıp takımını 1-0 öne geçirdi. Gol Abdülkadir Parmak’ın önemli pas trafiğinden sonra oluştu. Golden sonra ev sahibi takımın önemli atağını Uğurcan çelerek gole izin vermedi.
Kaç haftadır galibiyet hasreti çeken Bordo-Mavili takım bu özlemini Sivasspor deplasmanında gidermek istemişti ama olmadı. Puan cetvelinde üst sıralara tırmanma şansını kaybetti. İlk yarının sonuna doğru Fırtına ikinci gole çok yaklaştı yine olmadı. Önce Campi kafa vurdu kaleci çeldi. Ardından Novak şut attı olmadı, derken Sörloth’un şutu kaleciden döndü.
İlk yarı oyun Trabzonspor’un istediği kıvamda geçti derken, ilk yarının sonunda Fernando’nun ayağından Sivasspor skoru eşitledi. Golden sonra Sivasspor coştu, Trabzonspor’u ise direkler korudu diyebiliriz. İlk yarı da karşılıklı ataklarla geçti. Skor 1-1
Fırtına’da kanatlar kırık, rüzgar esmiyor, orta saha yok hava bozuk, ileride gol atacak oyuncu olmayınca kalede genç Uğurcan ne yapsın? İlk yarının son dakikasında kalecinin hatalı çıkışı gol oldu. Ligin başında bu taraftara hayal satanlar, bugün hayal kırıklığına uğrattılar. Kim diyebilir ki bu takım şampiyonluğa oynar. 
İkinci yarı Sivasspor oyuna ataklarla başladı. 80.dakikada Bordo-Mavililer, kazandığı penaltı atışını Sörloth değerlendiremeyip dışarı atınca galibiyet şansını kaçırdı. Penaltı sonrası ev sahibi yine direkleri dövdü, sonunda 96.dakikada Sivasspor golü attı.
Hoca yedek oyuncuları oyuna koymayıp eksik oynaması belki de daha faydalı olurdu düşüncesindeydim. Savunma baktı, Trabzonspor çöktü. Ünal Karaman ne yapsın? Transferleri o yapmadı. Scout ekibi de yapmadı. Sağlık kurulu Sturridge’e raporu ‘Biz vermedik’ dedi. Sonuç Sivasspor 2 Trabzonspor 1. maç sonrasında takımı ve Ünal Karaman’ın beyanatını hiç beğenmedim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap