SON DAKİKA
SON DAKİKA


Transfer bombaları
27.06.2024

Sezona hızlı transferlerle başlayan Trabzonspor’un ilk bombası Rumen Denis Draguş olmuştur. Bordo Mavili takımda 4 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız golcüyü Gaziantep FK’dan tanıyoruz. Sanırım bu sezon dört büyükler her zaman ki gibi lige renk katacaktır. Başkan Ertuğrul Doğan çok güçlü Trabzonspor yapılanmasına uğraşıyor.

Bu sene dört büyüklerin yaptıkları flaş transferler inanıyorum ki lige ayrı renk ve heyecan katacaklardır. Kaleci Uğurcan’a gelince, Avrupa hayali var. Ertuğrul Doğan taliplileri olduğunu, iyi bir teklif gelmesi halinde kendisine kolaylık sağlayacaklarının sözünü verdiğini dile getirdi. Şimdi sözümüz golcü Onuachu’ya geçti. Trabzon’da kalmak istiyor. Ancak kulübünün oyuncusundan 15 milyon euro gibi bir gelir beklentisi var. Fiyat yüksek olunca talipliler geri vites attı. Edindiğimiz bilgilere göre kulübü bu kez rakamı 10 milyon euro’lara kadar düşürdü. Biz bu oyuncuyu kiralamak istiyoruz, oyuncu da bizi tercih ediyor. Ancak fiyatta mutabık kalamıyoruz. Bu rakamlar kulübün ekonomisi sarstığından dolayı yönetim b planını devreye sokmak istiyor. Sağ beke gelirsek geçen senenin Meunier bu takımda banko oynar. Eren Elmalı’yı iyi umutlarla almıştık ama istenilen performansı veremedi. Verseydi zaten şu an kendisi Milli takımda olurdu. Onun için sol beke Hırvat Barisic ile 2+1 yıllık sözleşme yapıldı. Stoper mevki için Samuel Gigot ile görüşmeler sürüyor. Ön libero mevkiine ise Rangers’tan alınan Lundstram düşünülüyor. Bu bölgede oynayan Mendy de var.

Kanatlarda da Vişça, Nwakaeme, Trezeguet, Bardhi, yeni transfer edilen genç Cihan Çanak gibi etkili isimlere sahip. Her mevkide iki hatta daha fazla oyuncu olması takım içindeki rekabeti artıracaktır. Bu rekabet de başarıyı getirir. Orta alana kaliteli bir 8 ve 10 numara alınırsa Trabzonspor bu yıl şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olur. Avrupa’da da ses getirir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap