SON DAKİKA
SON DAKİKA


Turnuvaya iyi başladık
20.06.2024
A Milliler Avrupa Futbol Şampiyonası’na galibiyetle başladı. Önümüzdeki maçta rakibimiz Ronaldolu Portekiz olacak. Üç şık golle taraftarını mutlu eden Türk Milli Takımının attığı her golün değeri ayrıydı. Gürcistan bastırırken Kerem Aktürkoğlu’nun son saniyede kontrataktan atmış olduğu gol, benim için hepsinden daha değerliydi. Bu gol, taraftarımıza ‘oh’ çektirdi. Gürcistan Milli Takımı’na bu kadar net pozisyon verdiyseniz, Portekiz maçında ne yapacaksınız merak ediyorum.

EURO maçlarında bütün menajerler iş başındaydı. Oyuncular için büyük bir vitrin ve pazar yeri görüntüsündeydi. İlk maçların tümünde gol atıldı, golsüz maç yoktu. 

İlk maç Gürcistan karşılaşması Türkiye için önemliydi. Takımda savunma hatası çoktu. Başta kaleci Mert Günok ayakla müdahale edeceği yerde eliyle golü engellemeye çalışınca yetersiz kaldı. Mert aynı golün benzerini Trabzonspor-Beşiktaş maçında yemişti. Kalede görünen tehlikelerde Mert Günok çıktığı pozisyonlarda boşa yumruk atınca kalemizde tehlikeli anlar yaşadık. Allah’tan şans faktörü yanımızdaydı.

Milli takım hocası Montella, önümüzdeki karşılaşmada kadroda iki üç oyuncu değişikliği yaparak Portekiz maçına çıkacaktır. Kazanan takım değişmez ancak hoca buna mecbur.
Her rakip Gürcistan gibi beceriksiz olmaz. Rakibe çok net gol pozisyonu verdik. Önümüzdeki Portekiz maçı bu kıvamda olmayacaktır. Montella’nın Portekiz maçında defans anlamında daha dikkatli olması lazım.

Bu maçta kimi beğendin derseniz, az oynamasına rağmen Yusuf Yazıcı derim. Arda Güler şık gol attı, daha iyi seviyeye gelebilir. Genel anlamda milli takım olarak iyi yoldayız, Portekiz maçı bunu gösterecektir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap