SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yerli hoca yabancı kadro
29.07.2021

Trabzonspor taraftarı, Abdullah AVCI'nın kısır sistemini beğenmiyor. Saldıran hücum yapan, kontratak futbol istiyor. Avcı  sistemi gol getirmez. Gol gelmeden şampiyon olmak hayal görmektir diyorum.

İstanbul Riva'da oynanan 4 hazırlık maçında yeni transferler ile eskilerden oluşan karma kadro denendi.

Taraftarın şampiyonluk beklediği sezonda bordo mavililer dünya futbolundan uzak oyun oynuyor.

Diyeceksiniz ki oynanan karşılaşmalar hazırlık maçlarıydı, ölçü kabul edilmez. Tabiki hazırlık maçı ile resmi maç arasında kalite farkı olacaktır. Ancak hazırlık maçlarından böyle giderse takımın oyun sisteminde herhangi bir değişikliğin olmayacağı görüşündeyim.

Gelelim oyuncuların form durumuna; Kaleci Uğurcan kendini Avrupa'da görüyor, görüntüsü anlaşılan Trabzonspor'u kafasından silmiş.

Erce KARDEŞLER'in kendine güveni var, istekli fakat kalesini çok terkediyor. Diğer kaleci Arda AKBULUT'a bir şans verseniz izleme şansımız olsa hiçte fena olmaz.

Serkan ASAN üzerine koyarak sezonu açtı. Hüseyin TÜRKMEN tam bir savaşçı olarak eğitilmiş komando askeri gibi kuvvetli ve hazırım diyor.Fakat Edgar ve Viktor Hugo'yu nasıl keser, demekki mevkisinden başka yerlerde onu hazırlamak gerekiyor.

Farukcan beğendiğim bir topçu, geçen yıl sol bekte iyi gözüktü. Bu yıl aynı görüntüyü bence veremedi. Dikkatli olmasını ve şans verilmesini isterim.

Yusuf Sarı ne zaman ne yaptığı bilen rakibini her zaman ekarte edebilecek güçlü ve süratli hamle oyuncusu.

Y. Mallı, Abdullah AVCI'dan torpilli abisi ona takımda yer verir. Dijani bu yıl da gol yollarını açacak alternatif oyuncu.

Nwkaeme geçen yıl kaldığı yerden gol yollarına yön veren oyuncu pozisyonunda.

Abdulkadir ÖMÜR, Driplingleri ile uyum sağlarsa takımın forvetteki güvenilir ismi olacaktır. Kendini faullerden korumasını bilmeli. Ayağını ortaya koyarsa tekrar kırılır.

AlbulkadİR PARMAK, Takımın yıldızı Avrupai bir topçu çift yönlü öne arkaya yön veren dikine oynayan yıldız oyuncunun, söylenecek hatası yok.

Bakasetas, duran topların usta ismi geçen yıl kaldığı yerden devam etmeli, daha etkili ve saldırgan olmalı.

Berat, biraz gelişmiş gördüm, çok sabit çakılı oynuyor ileri geri hamleler yapmalı.

Genç Murat Cem, zamanla orta sahanın beyni olacaktır, daha çok çalışıp kendini geliştirmeli ve formayı kapmalı.

Trabzonspor'un borcu almış başını giderken Rizespor'da 325 bin TL alan yeni transfer İsmail KÖYBAŞI'nın Trabzonspor'a 6 milyona mal olması düşündürücü. Kulüp borçlarla mücadele ederken bu savurganlık neden.

Hamsik, Gervinyo, Trendson, Nwakame, Ekuban, Koita, Peres bu oyuncular direk oynar geriye kalan 3-4 futbolcu rekabet içinde olacaktır. Görüleceği gibi bu sene kadro yapısı zengin, yabancı ağırlıklı oyunculardan kurulu Trabzonspor olacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap