SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yönetim ve Avcı’nın Suyu Isındı
10.01.2023

BORDO-Mavili takım Akdeniz’de Fırtına’ya yakalandı. Antalya, Adana Demirspor, Karagümrük ve Alanyaspor mağlubiyetleri bardağı taşıran son damla oldu. Önlem alınmadı testi kırıldı. 3 yıllık mukavele yapan Abdullah Avcı ve yönetim çöküşün baş mimarı oldu. Trabzon’a bir haller oldu. Şimdiye kadar böyle bir Trabzonspor izlemedik. Alanyaspor’un belli bir sistemi vardı. 1-0 iken de aynı sistemle oynadılar 5-0 iken de. İki tarafta oyuna açık futbolu tercih ederek oyuna başladılar. İlk dakikalarda kalesine gelen gole engel olamayan Karadeniz ekibi, Alanyaspor’a karşı koyamadı. Fırtına mehter takımı gibi oynuyor. Trabzonspor üçüncü bölgede etkin olamayınca golü bırakın pozisyon bile bulamadı. Alanyaspor’da Efecan ve Ahmet Hassan Avcı’nın ekibini adeta kevgire döndürdü. Savunma arkasına atılan toplarda Bordo-Mavili takım zor anlar yaşadı. Uzatma anlarında yediği gol ile soyunma odasına 3-0 geride giden takımımız ikinci yarıya önlem alarak değil dua ederek çıktı.

GEÇEN yılın şampiyonu Alanya’da yerlerde süründü. Taraftar ve camia bu mağlubiyet sonrasında büyük üzüntü yaşadı. Takıma önce ruh lazım. Trabzon’da kazanma azmi hiç yoktu desek yeridir. Trabzonspor’un bir oyun planı ve şablonu yok. Yan pas geri pas derken 90 dakika eriyerek gitti. Trabzonspor unutulmayacak bir mağlubiyet yaşadı. Bu skorun izahı yok. Trabzonspor özüne acil dönmelidir. Forvet çakılı olunca bu takımın maç kazanması imkansız. Bu kadro ile gol atmak imkansız. Giresunspor maçında alınan 3-0’lık galibiyetle kimseyi yanıltmasın kendi kalesine gol atmasalar o maçta bile bu oyun şablonu ile gol atamazsınız. Futbolcular maç bitse de biran evvel bu lüzumdan kurtulalım diye dua ettiler. İlk golde Efecan’ın vücut çalımı Sİopis’in oyundan düşürüp Uğuran’ı avladı. Bundan sonra da goller sırayla Trabzonspor kalesinde çuvaldı. Gomez’in cezalı olduğu haftada ilk 11’de Umut Bozok oyuna başladı. Ancak etkisiz oynayınca ikinci yarı yerini Djaniny’ye bıraktı.  Bu oyuncuda başarısız olunca Trabzonspor 5-0’lık tarihi bir yenilgi yaşadı.   

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap