SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zirvede Sıkıntı
4.04.2022

Trabzonspor, karşılaşmaya tutuk başladı. Oyuna pas hataları ile başlayan fırtına galip gelemedi. Temposu yüksek kıran kırana bir maç izledik. Konuk takım Beşiktaş, Trabzonspor’a nazaran savunmada daha başarılıydı. Yeni teknik adam Valerien İsmael takımını bugün doğru yönetti. Beşiktaş daha kontrollü ve düzgün oynayan taraftı. Trabzon’dan 1 puan alıp İstanbul’a uçtu. Fiziksel anlamda da Kartal üstündü. Trabzon’da ise maçı çözecek oyuncular kenardan gelen ataklarda başarısızdı. Üçlü savunma demek hücum oynamaktır. Onun için savunmanı iyi yapacaksın. Beşiktaş’ta bunu iyi yaptı.

Lider puan kaybedince taraftarının canı sıkılıyor. Bugün oynanan zorlu karşılaşma her türlü sonuca açıktı. Şenol Güneş Spor kompleksinde oynanan karşılaşmada Trabzonspor istediği oyunu oynayamadı. Devşirme stoperlerle oynadık. Bundan dolayı orta sahada üstün olan İstanbul ekibiydi.  Her iki takımda da pas isabeti yoktu. Çok pas hatası yapıldı.  Sonrada oyuna giren Cornelius’un aşırtma golü ile Trabzonspor’u 1-0 öne geçirmesi Şenol Güneş Stadyumunu Şampiyon Trabzon sesleri ile inletti ancak devamını getiremedi.

Konuk takımın penaltı kaçırdığı maçta Trabzonspor’da galibiyeti kaçırdı.  Avcı puan avantajını kullanarak yoluna devam ediyor. Fırtına bu beraberliğe üzülmemeli burada alınan 1 puan kazanç olarak görülmeli. Trabzonspor’un hücum hattında oynayan isimler ofansif anlamda çok etkisizdi. Bunun sebebi de Beşiktaş’ın çok katı bir savunma anlayışı vardı. Bütün takımlar Trabzonspor’a karşı sert oynayarak futbolcuları yıldırmaya çalışıyor. Sakat oyuncularıda göz önünde bulundurursak haftaya Gaziantep maçına dikkatli başlamalıyız.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap