SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zirveyi Sevdik
24.10.2021

Karşılaşma başlamadan önce Trabzonspor’un favori gösterildiğini gördük. Ancak iki as oyuncusundan mahrum sahaya çıkan Trabzonspor vardı. Şampiyonluğa oynayan takımla, alttan kurtulma mücadelesi veren iki ekibin mücadelesini izlerken. İlk yarı Göztepe’nin etkili oyununu vardı. İkinci yarı enerjisi tükenen İzmir takımı, oyun üstünlüğünü Karadeniz ekibine teslim etti. Hakem Atilla Karaoğlan’ın yönettiği karşılaşmanın ilk 45 dakika bitmek bilmedi. 7 dakikalık uzatma ile golsüz ilk yarı izledik. İkinci yarı Abdullah Avcı oyuncu değişikliğine giderek Yusuf Sarı’nın yerine merkeze Siopis’i alınca yerinde değişiklik oldu. Abdullah Avcı elindeki kadroya göre haftalardır sahaya yanlış 11 ile çıkıyor. Sonradan oyuna giren Siopis bunun bir örneğidir.

Siopis orta saha koridor bağlantısını kuran adam olarak alınan 3 puanda başrol oynadı. Golü bulduktan sonra Göztepe’yi uyutan Karadeniz ekibi, kısır futbol ile hanesine 3 puanı yazdırıp nağmağlup liderliğini devam ettirdi. Golden sonra ofansif oyunu değil, defansif oyunu tercih etti. Meğer Bakasetas ve Nwakaeme takımın yarısıymış. Bununla birlikte sağ ve sol bekte aksamalar olunca takımın bütünlüğü bozulmuş oalrak bireysel oyuna dönüştü.

Abdulkadir Ömür, kaleci Uğurcan, Hugo ve Edgar görevini iyi yapan oyunculardı. Sert oynayan Göztepe, Trabzonspor’un gözünü korkuttu. Hamsik ve Yusuf Sarı istenileni veremeyince değiştirildi. Sonradan oyuna alınan Cornelius, yol yorgunu olduğu içinde görüldü. Teknik adam Abdullah Avcı, ikinci yarı oyunun formasyonunu değiştirince takıma yaradı.

 Trabzonspor, lider gittiği İzmir'den nağmağlup dönmesini bildi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap