SON DAKİKA
SON DAKİKA


Başkan Suat Hekimoğlu olmalı
28.05.2024

Olimpiyat oyunlarına 100 gün kalmıştır. Olimpiyatlar tarihinde 3. kez Fransanın Paris kentinde düzenlenecek olup olimpik programda yer alan 28 branş 17 gün süreyle 1.lik kürsüsüne çıkmak için ülkeler kendi reklamlarını yapabilmek, bayraklarını göndere çektirip kendi marşlarını dünyaya duyurmak olacaktır. Olimpiyat oyunlarında yaklaşık 9500 sporcu mücadele verecektir. Insanlar bu tür uluslararası büyük organizasyonları turistik bir gezi zannetmektedir. Sporcular 1.lik kürsüsüne çıktıkları taktirde bayrağı göndere çektirip istiklal marşımızı dünya devletlerine dinletirlerse basjabaşka hiç bir etkinlik bu kadar ülke reklamını yapamaz.

Olimpiyat oyunları yaz ve kış olimpiyat oyunları olmak üzere iki ayrı kategoride icra edilip 4 yılda bir ayrı devletlerde düzenlenmektedir. Olimpiyatları dünya şampiyonalarından ayıran özellik, çok branşlı spor etkinlikleri olduğudur. Tabii bütün çok branşlı yarışmalar dünya devletlerininde ilgisini çekmektedir.Bu uluslararasi organizasyona 250 üzerine ülke katılacağı ve bunların her biri bizim gibi kendi ülkesinin reklamını yüksek düzeyde yapmaktadır. Bu sporcular katıldığı etkinliklere dünyanın en kapsamlı spor etkinliği konumundadır.

Olimpiyatlarda Türkiye olarak temennimiz 1.lik madalyaları almamızdır. Olimpiyat oyunlarının akabinde türk boks başkanlık seçimi yapılacağı federasyon yetkilileri tarafından salik verilmektedir. Duyumumuza göre mevcut başkan boks federasyonu seçimlerinde aday olmayacağıdır. Adayımız ve en iyi şekilde temsil edeceğini düşündüğümüz Sayın Suat Hekimoğlu’nu şimdiden başkan olarak görüyorum. Neden? Çünkü bu kardeşimiz her şeyi ile potansiyel bir başkan profili çizmektedir ve eminim başkanlığı döneminde adaletli bir şekilde boks federasyonunu sevk ve idare edecektir. Zaten önemli olan boks federasyonu adil bir şekilde sevk ve idare ederseniz şampiyonluklar beraberinde gelir. Şimdiden Sayın Suat Hekimoğlu’na başarılar dilerim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap