SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Paul Onuachu olmazsa Trabzonspor'un yeni golcüsü Chelsea'den gelecek!

Paul Onuachu olmazsa Trabzonspor'un yeni golcüsü Chelsea'den gelecek!

09 Mayıs 2024 Perşembe - 10:58




Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Paul Onuachu’ya alternatif olarak Chelsea'nin serbest bırakmaya hazırlandığı Armando Broja'yı radarına aldı.





Trabzonspor'da gündem santrfor transferi... Abdullah Avcı, Paul Onuachu'nun kalmasını istiyor. Başkan Ertuğrul Doğan da bunun için uğraşıyor.

Ancak Nijeryalı oyuncunun menajeri çok fazla oynak... her yere mavi boncuk dağıtıyor. Oyuncusunu Beşiktaş'a da öneriyor. Göztepe ile de flört ediyor.

Southampton kulübüne de sürekli olarak yeni tekliflerden bahsediyor. İngiliz ekibi de 12 milyon Euro olarak belirlediği bonservis bedelinden kuruş inmiyor.

GÖZLER SOUTHAMPTON’DA


Trabzonspor yönetiminin Onuachu konusundaki beklentilerinden birisi de Southampton'un Premier Lig'e çıkıp çıkamaması… Hali hazırda Championship'te play-off oynayacak İngiliz ekibi Premier Lige çıkarsa başka, çıkamazsa başka bir senaryo ortaya çıkacak.

Abdullah Avcı ve yönetim bu süreçte alternatif adayları da değerlendiriyor. Gelen bilgilere göre Avcı yönetimin önüne menajerler tarafından getirilen isimlerden Chelsea'nin serbest bırakmaya hazırlandığı Armando Broja ismi üzerinde duruyor.

Kendisinin sevdiği pivot santrfor özelliklerini taşıyan Arnavut golcü için olumlu görüş belirtti.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap