SON DAKİKA
SON DAKİKA


İpi Koparmayın
23.04.2024

Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunduğunuzda, canınızı acıtan tek nokta, yine o düğüm olacaktır… İpi koparırsanız, ayağınıza dolanabilir!

Türk milletine, “YÖNETİCİ” olarak hizmet etmek isteyen herkesin konuşurken dikkat etmek zorunda olduğu ilkeler vardır. Neler mi?

Hiçbir faaliyetin Türk milli menfaatlerinin, Türk varlığının, devleti ve ülkesiyle bölünmezliği esasının, Türklüğün tarihi ve manevi değerlerinin, Atatürk milliyetçiliği, ilke ve devrimleri ve medeniyetçiliğinin karşısında koruma görmeyeceği ve Laiklik ilkesi gereği olarak kutsal din duygularının, devlet işlerine ve politikaya kesinlikle karıştırılamayacağının bilinmesidir…

Sizlere ÜÇ yöneticimizin beyanlarını aynen aktaracağım!

-“Birilerinin kalkıp ülkemize HİCRET eden, ama Suriye, ama Afganistan, ama Irak, İran fark etmiyor, biz muhacirlik, ensar olma kabiliyetinin ne olduğunu en iyi bilen bir kültürün mensuplarıyız. Biz sığınmacıları asla bu topraklardan kovmadık, kovmayacağız.” (CB Erdoğan)

-“Suriyeli kardeşlerimiz bu toprakların ESAS BİLEŞENİDİR. Ülkemizin mozaiğinin önemli bir parçasıdır. Suriyeli kardeşlerimiz, Gaziantepli kardeşlerimiz birlikte spor, eğitim yapsın, üretim yapsın.”(M. Şimşek)

-“Birleşmiş Milletler Mülteci Yüksek Komiserliği ile imzalayacağımız MUTABAKAT ZAPTI, ilerleyen günlerde göçmen ve mültecilerin, YEREL HALKLA bir arada, huzur içinde yaşaması amacıyla gerçekleştireceğimiz tüm çalışmalar için önemli destek sağlayacaktır.” (Ekrem İmamoğlu)

AKP Hükümetinin, Dünya Bankası ile imzaladığı 35 milyar dolarlık kredinin,

kamu yatırımlarında kullanılması için konulan şart şu;

“Bu yatırımlarda çalıştırılacak işçilerin YARISI sığınmacılardan olacak!”

Aziz Türk milleti;

Sana, AKP’nin kabulü ve yol açmasıyla, emperyal devletler tarafından tam bir “SESSİZ İSTİLA” uygulanıyor. Türk milletinin geleceği çocuklarımızın hakkı olan MİLYARLARCA DOLARIMIZ, Ortadoğu’nun vatanını savunmaktan aciz itine, uğursuzuna, teröristine harcanıyor. Suriye’de savaş büyük ölçüde bittiği halde ülkede tutulup, Türk milletinin kanını emen bu asalaklar neden hala ülkelerine gönderilmeyip, Türk milletinden esirgenen menfaatlerle beslenmeye devam ediliyor?

Türk milletini FAKİRLEŞTİRME çalışması demek olan bu “Demografik Bombayı” Türk Devletinin kalbine koymaya kimsenin hakkı yoktur, haddi de değildir. Ne Cumhurbaşkanı, ne İngiliz tabiiyetindeki bakan bu ihanete geçit veremez. Bugünkü gibi vermeye devam ederlerse, önce YÜCE DİVAN’A eğer bu ihanet sonucu Türk milletinin kanı akarsa, DİVAN-I HARP e kadar gider.

Bizim sınırlarımız, Arap ve Ortadoğu Ülkeleri gibi cetvelle değil, her karış vatan toprağına gönüllü olarak akıttığımız kanlarımızla çizilmiştir.

Bizim sınırlarımız değişecekse, ancak kanla değişir. Ta ki bu vatanda son Türk kalmayıncaya kadar bu kan akar ve ihanet edenleri boğar…

Gelelim İstanbul Belediye Başkanı E. İmamoğlu’nun 100 adet yabancı basın mensubu önündeki konuşmasına;

Ekrem Bey konuşmasında, “Göçmen mülteci ve YEREL HALKIN huzur içinde yaşaması için çalışmalara devam edeceğini” söyledi!

Sanki, 16 milyon İstanbullunun tüm problemlerini çözmüş de, sıra sığınmacılara gelmiş gibi!

Siz Afyonkarahisar Büyükşehir Belediye Başkanına söylediğiniz;

“Ya kendinize başka bir iş bulun veya kendinize başka parti bulun” anlamındaki saygısız sözleriniz için öncelikle Türk milletinden ve Afyonkarahisarlılardan özür dilemelisiniz.

Afyonlular sizin gibi düşünmediklerini Burcu Köksal’ı seçerek tüm ülkeye ilan ettiler. Yani sizin “Atın bunu partiden” dediğiniz Kadını “BAŞKAN” yaptılar.

Sizden 42 sene önce belediye başkanlığı yapmış bir büyüğünüz olarak rica ediyorum. Cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın.

Bu sizin ikinci yanlışınız, üç olmasın lütfen!

Yazıyı bir fıkra ile bağlayalım da ağzımızın tadı kaçmasın;

Sarışın kadın iki kulağı da yanmış bir şekilde doktora gider!

Dr: -Kulaklarınıza ne oldu?

-Ütü yapıyordum telefon çaldı. Ben de telefon diye ütüyü kulağıma koydum,

Dr: -Peki ya diğer kulağınıza ne oldu?

-Lanet olası telefon yine çaldı!!!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap