A+ A-
Yorum
10

Arda Turan'dan iki bomba transfer!

Yayın Tarihi: 08.08.2024 - 17:01
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken listenin en başında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 2 yıldızı bulunuyor. İstanbul ekibi, yıldız futbolcular için kesenin ağzını açmış durumda...
Kaynak:HABER MERKEZİ

Süper Lig’e yükselen Eyüpspor, transferde gözünü Galatasaray ve Fenerbahçe’ye dikti. Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı ekip, yeni sezon için iddialı bir kadro kurmanın planlarını yaparken transferde bombaları patlatmak için harekete geçti. 

İstanbul ekibi, Cim Bom’un Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ile görüşme halinde. İkna çabaları sürüyor. Teknik direktör Arda Turan’ın da oyuncuyla bizzat temas kuracağı öğrenildi.

Kesenin ağzını açtılar 

Eyüpspor’un Fenerbahçe’den istediği isim ise Ryan Kent. Başarılı kanat oyuncusu, Jose Mourinho’nun kanat planlamasında yer almıyor. Eflatun-Sarılılar, her iki yıldız oyuncu konusunda da kesenin ağzını açmış durumda

Eyüpspor'dan somut hamle!

Fenerbahçe'nin yıldızı Ryan Kent'in, İngiltere'ye döneceği konuşuluyordu. İngiltere Championship kulübü Leeds United'ın yıldız futbolcuyu istediği bildiriliyordu. Ancak Kent için somut hamle, şu ana kadar Eyüpspor'dan geldi.

Etiketler