SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > 50. Yıl ve muammalar…

50. Yıl ve muammalar…

16 Haziran 2017 Cuma - 08:53








Başkan Muharrem Usta'nın kongre sürecinden bu yana verdiği sözler şu ana kadar gediğine oturmadı. Bu, camiada herkes tarafından bilinen, hatta eleştirilen bir konu.

Özellikle başarılı teknik direktör Lucescu kozuyla herkese mavi boncuk dağıtan Usta'nın ütopik vaatleri bununla da sınırla kalmadı. Usta gelecek sezona yönelik son kozunu masaya sürdü ve "50. yılda şampiyonluk" vaadinde bulundu.

Taraftarlarda büyük heyecan yaratan bu sözün altı doldurulacak mı veya nasıl doldurulacak, bunlar cevap bekleyen sorular...

Sosyal medya aracılığıyla kamuoyunu bilgilendirmeyi tercih eden Başkan Usta sık sık yaptığı açıklama ve paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Usta, yakın tarihte "50. yılda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız" sözüyle kafalarda yeni bir soru işareti yarattı.

Bu tür çark zinciri ve zihin bulandıran sözler camiada puslu bir hava yarattı. Yeni sezon hamlelerinin yapıldığı bu günlerde görüşülen ve ön anlaşma sağlanan futbolcuların 'Trabzonspor'u şaha kaldıracak' nitelikte olmadıkları aşikar.


Kapitalizm furyasının kasıp kavurduğu dünyada 'kalite' arayan kulüpler kesenin ağzını açarken Trabzonspor'un mali yönden kısır bir dönem geçirdiği de yadsınamaz.

Böyle olunca da duyulmamış, kapalı kutu futbolculara yönelen kulüp yönetiminin göle çaldığı mayanın yoğurt olma ihtimalini varın siz düşünün! Umarız Ersun Yanal ve talebeleri bu tür yorumları çürütürler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap