A+ A-
Yorum
10

Bal’dan cevap

Yayın Tarihi: 04.04.2017 - 08:23 | Güncelleme Tarihi: 04.04.2017 - 08:22

Her zaman dedik. Şimdi de diyoruz. Biz kimsenin tarafı değiliz, olmayız da. Doğru neyse biz o taraftayız. Ancak herkesin söz hakkı olduğunu, ASKF’nin genel kuruluyla ilgili konuşmak isteyene sütunlarımızı ardına kadar açtığımızı da buradan belirtelim.

Geçen hafta Münir Koçhan açıklama yapmıştı. Koçhan’ın açıklamasına ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Balcevap verdi. Bal’ın yaptığı açıklamayı virgülüne noktasına dokunmadan sizlere aktarıyoruz: “Münir Koçhan’ın Cahit Başkan için yazdıklarını okudum. İnanın çok üzüldüm.

Gerçekten yıllarca beraber görev yaptığı başkanı için söylediklerine acaba kendisi inanıyor mu? Fason kulüp diyorlar. Kendi başkan yardımcısı olduğu zaman o kulüpler yok muydu? Şu an Koçhan’a ait o dediği fason kulüpten yok mu? Ben söylüyorum, var: Martıspor. Sonra Trabzonspor’a verilen yerden bahsediyor.

Orası ASKF’nin de bizim mi haberimiz yok? Atış poligonundan bahsediyor. ASKF’ye ait miydi de biz verdik? Orası yapıldığı zaman Koçhan bu yönetimde yok muydu? Bir seçime giriyoruz. Eğer onlar kazansın futbolun F’sini ağzıma almayacağım. Herkes düzgün olacak, yok yere karalama yapmayacak. Çıkacak adam gibi yarışacak, kim kazanırsa tebrik edecek, herkes yoluna gidecek.

Tutturmuşlar 17 Nisan’dan sonra AK Parti onları destekleyecek de seçim alacaklarmış. Onlar ASKF’yi bir daha ancak rüyalarında görürler.ASKF’de huzur var.” Orhan Bal’ın açıklamaları böyle. Bakalım bu açıklamalar cevap bulacak mı?

EKİCİ OLAYININ PERDE ARKASI

Kınalı kuzumuz Mehmet Ekici olayını araştırdı. Müthiş bilgilere ulaştı. Şu an kınalım kuzumuzun bizlere getirdiği bilgileri harmanlıyoruz. Yarın Ekici olayının nasıl geliştiğini, ipin nerede koptuğunu sizlerle paylaşacağız. Aman ha bizden ayrılmayın! Her zaman olduğu gibi bizi takip etmeye devam edin.

Etiketler