A+ A-
Yorum
10

Bir kenara atılmalı mıydı?

Yayın Tarihi: 25.04.2017 - 08:57 | Güncelleme Tarihi: 25.04.2017 - 18:40

Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan devri sezon sonunda kapanacak kapanmasına da genç futbolcuyu bir kenara iterek değersizleştirmek ne kadar doğru, bunun cevabını yetkili kişiler vermeli.

1461 Trabzon’da Mustafa Akçay’ın ellerinde parlayan ve Bordo-Mavili kulübün geleceği olarak lanse edilen Yusuf Erdoğan’ı bir çırpıda kenara atmak vicdanlara sığar mı, tartışılır.

İçinde Trabzonspor sevdasını her zaman yaşayan genç oyuncu, Okay Yokuşlu ile birlikte sözleşme uzatmak için günleri sayarken kendisine gösterilen vefasızlığı bizce hiç mi hiç hak etmedi.

Yusufları kaybetmemeliyiz. Düşünün şimdi yıldızı parlayan Yusuf Yazıcı’yı. Bir zamanlar Yusuf Erdoğan da onun gibi el üstünde tutuldu ama gelinen noktada bir çırpıda silindi. Umarız Trabzonspor yönetimi Yusuf Erdoğan ile yol ayrımına gitse dahi genç futbolcuyu Mehmet Ekicigibi değerlendirmez.

Temennimiz o ki, yönetim, yılların, Trabzonspor’da akıttığı terin hatırına Yusuf’un güzel duygularla buradan ayrılmasını sağlar. En azından Yusuf Erdoğan bunu hak ediyor.  Trabzonspor’un ‘vefa’ mekanizmasını körelterek hareket etmesi, ne kulübe ne o futbolcuya katkı sağlar. Başkan Usta ve yönetiminin Yusuf Erdoğan konusunda en iyi kararı vereceğinden şüphemiz yoktur.

Bu arada, Yusuf Erdoğan’ın üç büyük kulüple dirsek temasında olduğunu da bu köşe aracılığıyla duyuralım. Başarılı futbolcu geçmiş dönemde de özellikle Galatarasay ile anılmış ancak Trabzonspor’da kalmıştı.

Etiketler