A+ A-
Yorum
10

Değişen ne olacak?

Yayın Tarihi: 15.03.2017 - 07:17 | Güncelleme Tarihi: 15.03.2017 - 07:16

Rizespor’da saha sonuçları kötü gelince ister istemez Hikmet Karaman’ın da istifası isteniyor. İstifayı isteyen yönetim kurulu değil. İstifayı isteyen Rizespor taraftarları. Rizespor kötü bir süreçten geçiyor. Bu süreçten kurtulması için camianın tek yumruk, tek vücut olması gerekir. Alınan sonuçlardan sadece teknik adam sorumlu tutulup, teknik adamın istifası isteniyorsa bu yanlıştır. Doğru yol değildir! Hadi Hikmet Karaman gitti. Yerine gelecek olan ne yapacak? Bu Rizespor’u nasıl ayağa kaldıracak? Yine işi bilen Hikmet Karaman’dır. Takımı girdiği süreçten kurtaracak olan da odur. Macera aramaya gerek yok. Siz desteğinizi verin yeter.

DOĞRU KARAR

Gel de çık işin içerisinden. N’Doye iki gol atınca plak tekrar eskiye dönüverdi. Bu takımda Rodallega değil N’Doye oynarmış. Yapmayın etmeyin! Hangi teknik adam olsa Rodallega’yı tercih eder. Ersun Yanal’ın da Rodallega’yı tercih etmesi doğru bir karardır.

BAŞROLDE OLAN OYUNCU

İyi ki Onur var. Onur kurtarıyor, Trabzonspor kazanıyor. Akhisar maçına bakın. Onur yüzde yüzlük gol pozisyonlarını kurtarmasaydı maçın şekli şemalı ilk yarıda değişirdi. Onur her maçta takımını adeta ipten alıyor. Formu ve performansı iyi olan Onur Kıvrak Trabzonspor’un yaşadığı kötü süreçten kurtulmasında başrolde olan futbolcudur. Dua edilsin ki Trabzonspor, Onur gibi bir kaleciye sahip.

GALİBİYET BEKLİYORUZ

Herkes merak ediyor. Haliyle bizler de merak ediyoruz. Şimdi o merakımızı giderelim istedik. 1461 Trabzon’da teknik heyet değişikliği yaşandı. Soruyoruz değişen ne oldu? Bizler fazla bir şeyin değişmediğini görüyoruz. Yine de 1461 Trabzon için umutlarımızı kaybetmedik. Kendileri için Tuzla maçı bir başlangıç olur diyoruz.

Etiketler