A+ A-
Yorum
10

Dikkat etmek gerek!

Yayın Tarihi: 25.01.2017 - 07:03 | Güncelleme Tarihi: 25.01.2017 - 14:54

Trabzonspor’da bir yönetici, kendi ve çocuğu Trabzon Medical Park’da muayene olurlar... Sonra eczaneden ilaçlarını almaya gelirler... Doktor yöneticimiz, ödenmesi zorunlu olan ilaç yüzdesi ve muayene ücretini kastederek; esprili bir şekilde “Bizden de para almazsınız herhalde” der... Cüzi miktardaki bu para haliyle alınmaz yöneticimizden... Hiç de hoş olmayan bu tavır, ilaç almak için o eczaneye gelen taraftarın dikkatini çeker ve olay dost sohbetinde bizlere kadar yansır. Trabzon küçük yer, dikkatli olmak lazım! Büyük Trabzonspor’u küçültecek davranışlardan sakınmak lazım.

AYIP ETTİLER

Geçtiğimiz hafta A.Sebatspor kuruluş yıldönümünü kutladı. Verilen yemeğe A.Sebatspor’da yöneticilik yapmış birçok isim çağrılmış. Ancak çağrılması gerekenlerin birçoğu pas geçilerek çağrılmamış. Geceyi kim organize etti bilmiyoruz. Ama şunu söylüyoruz. A.Sebatspor’a büyük emeği geçip de geceye çağrılmayanlara çok ayıp edilmiş. Ayıptan da öte vefasızlık yapılmış. İnşallah bir daha düzenlenecek gecede böyle bir hataya imza atılmaz.

ERCÜMENT KANOĞLU

A.Sebatspor’dan yazmışken yine oradan devam edelim. Öyle zannediyoruz ki, Ercüment Kanoğlu ismini mutlaka bizler gibi, bilen ve hatırlayanlar vardır. Bir dönemler futbolda sponsorların cirit atmadığı dönemlerde A.Sebatspor’u sırtlayıp taşıyan başkandı. Şu sıralar neler yapıyor bilmiyoruz. Bizlerin bildiği tek şey Kanoğlu futbol ve futbol dışında da beyefendiliğiyle, kişiliği ve duruşu ile örnek alınacak bir şahsiyettir. Aklımıza geldi yad edelim dedik kendisini. Selam olsun Kanoğlu’na.