A+ A-
Yorum
10

Hesap uyacak mı?

Yayın Tarihi: 02.02.2017 - 07:23 | Güncelleme Tarihi: 02.02.2017 - 12:55

Evdeki hesap çarşıya uyacak mı? Bunu elbette zaman gösterecek. Yine de olup biteni sizlerle paylaşalım istedik. Hani başkan Muharrem Usta diyordu ya, “Mehmet Ekici kalsa da, ondan zarar etmeyeceğiz, ona verilen parayı telafi edeceğiz” diye. Başkan bütün hesabı Tolgay Aslan üzerine yapmıştı. Tolgay Aslan’ın bonservis bedeli 3 buçuk milyon euro. Trabzonspor Beşiktaş ile bu oyuncu için anlaşmış olsaydı, 3 buçuk milyon euroluk bonservis bedeli 1 buçuk milyon euro inecekti. Buradan iki milyon euro para Trabzonspor’un kasasında kalacaktı. Şimdi bu düşünce hayata geçmedi. Böylelikle evdeki hesap çarşıya uymadı. Bundan sonra yapılacak iş, sezon sonunu beklemek. Eğer Tolgay sezon sonu 1 buçuk milyon euroya alınmazsa, Mehmet Ekici de bedava bonservisi elinde giderse, bize göre o zaman yandı gülüm keten helva!

TARİH ŞAHİT

9 Ocak’ta gazetemizde “Vahim iddia!” başlığıyla Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’yle anlaştığı ve imza attığı yönünde bir haber vardı. Ekici’nin Fenerbahçe olayını spor servisi olarak bizler siz okuyucularımıza duyurmuştuk. Bakıyoruz da bizim 9 Ocak’ta duyurduğumuz o habere, başkaları şimdi atlıyor ve ardından da işte biz demiştik, biz yazmıştık diye afra tafra yapıp caka satıyorlar. Olsun, onlar bunu yapsınlar. Bizi takip etmeye çalışsınlar. Biz işimizi yapalım. Biz KARADENİZ gazetesiyiz. Biz gündem belirleyen, bölgenin en büyük, en önemli gazetesiyiz. Elbette, böyle yaptığımız haberlerden nemalanıp, sanki kendileri bu haberi yeni yapmış veya ilk kendileri yapmış havası içerisinde olanlar olacaktır. Biz sadece önümüze bakıyoruz. Bizi izleyenler, bizlerin geride bıraktığı haberlere takılmaya devam etsinler.

HADİ HAYIRLISI!

Ara transfer kapandı. Bütün takımlar en az iki üç oyuncuyu kadroya kattılar. Artık takımlar için tek gerçek, ligin sonuna kadar mevcut kadrolarıyla devam edecek olmalarıdır. Trabzonspor da kadrosunu ara transferde takviye etti. Eksik ve aksayan mevkileri yaptıkları transferlerle gidermeye çalıştılar. Her nedense forvet hattına çok uğraşılmasına rağmen oyuncu alınamadı. Yine de hadi hayırlısı diyelim. İkinci yarıda Trabzonspor’dan taraftarlar çok şey bekliyor.