SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Kılıçlar çekildi!

Kılıçlar çekildi!

18 Mayıs 2017 Perşembe - 09:05








Ersun Yanal’ın ramazandan sonra yapacağı düğün sorun oldu! Ramazandan sonra düğün yapıp balayına çıkmayı düşünen Yanal’a başkan Muharrem Usta’nın izin vermediği iddia edildi.

Yanal’ın düğünden sonra takımının başında olmasını isteyen Usta’dan, Yanal’ın  bir ay izin istediği de bize gelen bilgiler arasında. İki ismin daha sonra transfer konusunda da birbirleriyle ters düştüğü konuşuluyor.

Usta’nın Yanal’a “Transfere sen karışma, ben yapacağım” dediği, bunun üzerine Yanal’ın “Hayır, ya ben yaparım ya da giderim” diyerek rest çektiği söyleniyor. Kısacası Yanal ve Usta arasında kılıçlar çekildi, düello başladı.

Öyle zannediyoruz ki bu düellonun sonunda kaybeden yine Trabzonspor olacak. Bize göre ikili, Trabzonspor üzerinden kendi egolarını tahmin ediyor.

FERİKÖY MEZARLIĞINDA YER KALMADI


Allah’a şükürler olsun bunu da gördük! Futboldan malulen emekli olan Ribery Trabzonspor’a geliyormuş. Oh be! Yıllardır Trabzonspor’un dört gözle beklediği bir transfer gerçekleşiyor! Biz Ribery transferinin kamera şakası olduğunu düşünüyoruz.

Kimse kusura kalmasın, Feriköy mezarlığında yer kalmadı. O nedenle yapılacak ve alınacak oyunculara dikkat edilmesi gerekir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap