A+ A-
Yorum
10

Kınalı kuzumuz görevde

Yayın Tarihi: 24.02.2017 - 06:39 | Güncelleme Tarihi: 24.02.2017 - 06:38

İyi ki kınalı kuzumuz var! Yoksa yaşananların perde arkasını öğrenmemiz inanın mümkün olmayacaktı. Seferberlik görevine çıkan kınalı kuzumuzu iki konu için görev yerinden geri çağırdık. Helal olsun kınalı kuzumuza; çağrımızı aldıktan sonra dağ bayır, ova yayla demeden koştura koştura spor servisine geldi. Fazla zamanı olmayan kınalı kuzumuza, yapacak olduğu görevleri ilettik. Ve sonrasında ayrıldık. Dün öğle saatlerinde kınalı kuzumuz bir hışımla gazeteye geldi. Adeta burnundan soluyordıu.

- Hayırdır, dedik kendisine.

- Sormayın, gece ayaz vardı. Görev kutsal diyerek zemheri ayazı demeden aldığım görevle ilgili araştırma yaptım. Şimdi aldığım bilgileri sizlerle paylaşayım: Bir kere iki yöneticinin kavgası sizin yazdığınız gibi Maçka'da olmadı, toplantıda takışmışlar. Öyle çok şiddetli de geçmemiş. Bu konuda yanlış bilgi geldi size. Helal olsun kuzumuza!

Yaptığı araştırmayla bir yanlışı düzeltmiş oldu. Kavganın nedenini sorduk kuzumuza...

- Olcay Şahan alındığında, Ali Rıza Egemen üst akıl mı, ortak akıl mı ne öyle ifadeler kullanmıştı. Bundan mütevellit atışma oldu Egemen ile Aydın arasında. Çok abartılacak bir olay değildi. Neyse, konu anlaşılmış oldu böylelikle.

- 1416 Trabzon ile ilgili neler söyleyeceksin, diye sorduk kuzumuza.

- Ne söyleyeyim ki? Yönetim kurulunun toplantısına 1461 Trabzon'dan bir hoca listesi geldi. Hocalar konusunda görüş alışverişi yapılırken, oradan bir başka bir yönetici, 'Turgut Kural da var listede' dedi. Sonrasında başkan 'Tamam' dedi. 'Ben hallederim ama burada bir şeyin altını çizmek istiyorum. Turgut Kural konusunda direten, Kural'ın olması için dayatan Asbaşkan Ahmet Çubukcu oldu. Çubukcu yapılan toplantıda hoca konusunda görüş bildirmedi ama sonrasında topa girerek golü atan taraf oldu. Olay bundan ibarettir.

Bir de Allah aşkına gelen ekip neyi kurtarmaya geldi? Turgut Kural bir ay önce Orduspor'dan gönderilmedi mi? Orduspor hangi ligde oynuyor dikkatinizi buna çekmek istiyorum. Benim kuzu beynimle anladığım kadarıyla 1461 Trabzon'la teknik adam konusunda yapılan tasarrufta amaç takım kurtarmak değil birilerine istihdam yaratıp para kazandırmak. Ben olayı böyle yorumluyorum...

Ah kınalı güzel kuzumuz! Müthiş yorum yaptın. Bizler de senden farklı düşünmüyoruz. Getirdiğin bilgiler için sana teşekkür ediyoruz. Şimdilik kal sağlıcakla!

Etiketler