SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Küçük at!

Küçük at!

16 Mayıs 2017 Salı - 09:26








Adanaspor maçı öncesi Asbaşkan Ahmet Çubukçu konuşmuştu: “Avrupa olmazsa olmaz.” Adanaspor maçı sonrası ise Çubukçu’dan Avrupa ile ilgili çıt çıkmadı. Nedendir acep? Hedef mi kaçırıldı? Hedef hayal mi oldu? Ne oldu? Öyle zannediyoruz ki bu soruların cevapları Ahmet Çubukçu’da saklı. Az daha unutuyorduk, Adanaspor maçı dahil “kalan dört maçımızı kazanacak güçteyiz” de demişti. Hani ne oldu? Adanaspor maçı gitti. Kalan üç maç Çubukçu’ya göre garanti mi? Halk dilinde bir söz vardır. “Küçük at da civcivler yesin” diye. Diyoruz ki civcivler için küçük mü atılıyor?

ADETA TULUM ÇIKARIYORLAR

Olacak şey değil. Asbaşkan Ahmet Çubukçu konuşur da, Genel Sekreter Gençay Meriç ondan aşağıya kalır mı? Bakın Meriç de maç öncesi ne demiş? “Yanal’ın arkasındayız.” Vay be! Verilen beyanatlara bakar mısınız? Bir yönetici kalan maçlar oynanmadan Trabzonspor’u Avrupa’ya yolluyor, bir diğer yönetici ise ortada fol ve yumurta yokken “Yanal’ın arkasındayız” diyor. Bize öyle geliyor ki Trabzonspor’da kıyamet yavaş yavaş yaklaşıyor. Baksanıza yöneticilerin söylemlerine, her biri adeta tulum çıkarıyor. Allah Trabzonspor’un yar ve yardımcısı olsun!

BİR YERE GİTMEZ

Kimse boş yere beklemesin. Ve heveslenmesin. Trabzonspor’da mevcut yönetim olduğu sürece Ersun Yanal bir yere gitmez.Gerçi gideceği de yok. Trabzonspor ligin ilk yarısı o kadar çakılmasına rağmen Ersun Yanal hiçbir şey olmamış, hiçbir şey yaşanmamış gibi olduğu gibi yerli yerince durdu. Kısacası Ersun Yanal’la gelecek sezon da devam edilecek. Destek olmaya devam!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap