A+ A-
Yorum
10

Lüküs hayat!

Yayın Tarihi: 19.10.2017 - 09:10 | Güncelleme Tarihi: 19.10.2017 - 09:06

Oh ne ala!

Oh ne muhabbet!

Oh ne lüks hayat! Haydi hep beraber söyleyelim.

"Lüküs hayat, lüküs hayat Bak keyfine yan gel de yat Ne güzel şey Oh ne rahat Yoktur eşin lüküs hayat."

Trabzonspor yönetiminin şu anki durumu da tıpkı "lüküs hayat" gibi.

Dün Rıza Çalımbay ile imza töreni yapıldı. İmza töreninde yapılan konuşmalar, gülüşmeler içimizi acıttı. Yok yağmur yağıyordu. Yok Rıza hocanın gelmesiyle güneş açtı.

Falan filan... İnter, Milan! Vay anam vay! Şu söylemlere bakar mısınız! Bunları söyleyen 'Vatandaş Rıza' değil, teknik adam Rıza asla değil. Kim mi söyledi? Yönetici Rıza Egemen.

Hele imza töreninden sonra verilecek fotoğraf için, yöneticilerin yaptığı yarış tam bir ibretlik. Vay Trabzonspor vay, ne durumlara düştü!

***

AŞAĞIDAN YUKARIDAN...

Yönetici Emre Aksoy istifa etti. Geç alınmış bir istifa kararı Aksoy'un aldığı karar.

Ortada olmayan bir yönetim varken, tek adamlılıkla yönetilen bir kulüp varken, hiçbir yöneticinin fikri zikri sorulmadan yapılan işler varken, o yönetimde olmanın ne önemi var? Nitekim Aksoy'un yaşadığı durum da bundan ibaret.

Akşam Rıza Çalımbay ile anlaşılıyor, Aksoy bunu sabah saatlerinde duyuyor. Özün sözü Musa Eroğlu'nun dediği gibidir: "Aşağıdan yukarıdan yolun sonu gözüküyor."

***

ACİLEN GENEL KURUL

Yönetim kurulu işlevini tamamlamıştır. İnanırlığını ve güvenini kaybetmiştir. Aralık ayında seçimli bir genel kurul yapılmalıdır. Camianın ve taraftarların beklentisi bu doğrultudaydı.

Bu konuda zaman kaybetmeden yönetim kurulu bunun kararını vermelidir. Alınacak genel kurul kararı, en azından camiaya bir nefes aldıracak.

Futboldan bihaber olan bir başkan ile Trabzonspor'un yönetilmesinin mümkün olmadığı açık seçik belli olmuştur.