A+ A-
Yorum
10

Papatya falı açılacak

Yayın Tarihi: 14.04.2017 - 09:04 | Güncelleme Tarihi: 14.04.2017 - 09:03

Daha önce yazmıştık, tekrar yazıyoruz. Selçuk İnan'ın gelmesi için Trabzonspor yönetimi nabız yoklayacak. Büyük ihtimalle bunu da medya üzerinden yapacak. Bize göre, bu transferde şu soruya yanıt aranmalı: Gelirse katkısı ne olur? Mutlaka Selçuk'un Trabzonspor'dan ayrılırken kulüple kendi arasında yaşadıkları gündeme gelecektir. Yaşanan sorunun gündeme gelmesi her iki tarafa zarar da verebilir. O nedenle, Selçuk İnan olayı fazla speküle edilmeden, negatif veya pozitif olarak çok çabuk sonuçlanmalıdır.

İNANMAK BAŞARMAK DEMEKTİR

Dün Rize'deydik. Rize'yi baştan aşağıya dolaştık. Rizespor'un durumunu Rizelilerle konuştuk. Herkes takımın kümede kalacağına yürekten inanıyor. Camiada böyle bir hava var. Başta teknik adam Hikmet Karaman olmak üzere futbolcular da kümede kalacaklarına inanıyor. O zaman son dönemeçte bütün Rizesporlular takımlarını kucaklayıp onlara destek olsunlar. Sonuna kadar destek...

OKAY TRABZONSPOR'DA KALSIN

Okay Yokuşlu’yu kaybedebiliriz! Gazete sayfaları "Okay'a dev talip!" başlıklı haberlerle dolu. Yapmayın, etmeyin. Okay Trabzonspor'a lazım. Sonra Okay için Avrupa henüz erken. Bir de böyle haberlerle Okay'ın kafasının karıştırılmasının hem kendisine hem de Trabzonspor'a zarar vereceği mutlaka düşünülmelidir. Okay Trabzonspor'da kalmalıdır.

Etiketler