A+ A-
Yorum
10

Şahin'den, İnan ve Yılmaz açıklaması

Yayın Tarihi: 08.03.2017 - 07:10 | Güncelleme Tarihi: 08.03.2017 - 09:15

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan transferleriyle ilgili bir açıklama da eski yönetici Haluk Şahin’den geldi. Şahin, yönetim kurulunun böyle bir transfere imza atacağına inanmadığını söyledi. Yılmaz ve İnan’ın futbol yaşantılarının sonuna geldiklerini, bundan sonra Trabzonspor’a katkı olarak bir şey katacaklarına inanmadığını belirten Şahin, “Yaş ortalaması da önemli. Trabzonspor yaş olarak genç bir jenerasyon yakaladı. Bundan sonra 30 yaşın üzerinde futbolcu almamalıdır.

Burak ve Selçuk 30 yaşını çoktan aşmışlar. Futbol yaşantılarının sonuna geldiler. Yönetim kurulu bu gibi futbolcuları değil, Trabzonspor’un alt yapısındaki oyuncuları değerlendirseler daha doğru bir iş yapmış olurlar.” Mutlaka Haluk Şahin’in görüşlerini destekleyenlerin yüzdesi çok olacaktır. Bizler de yönetim kurulunun böyle bir transferi hayata geçireceğine inanmıyoruz. Ve söylemlerin dedikodudan ibaret olduğunu düşünüyoruz.

FİZAN’A DA GİDER AMERİKA’YA DA

Sezar’ı öldür ama hakkını teslim et! Yusuf Erdoğan için önceki gün gazete sayfalarında Amerika’ya gittiğinden dolayı forma şansı bulamadığı yazıldı. Sonradan işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı.

Yusuf’a çok yakın bir arkadaşı bizleri aradı ve çıkan haberlerin aslı astarı olmadığını bizlere söyledi. “THY’nin kayıtlarına girsinler ve Yusuf’un Amerika’ya gittiğini ispat etsinler” diyor yakın arkadaşı ve ekliyor “Yusuf, Amerika’da olduğunun tespiti halinde futbolu bırakır” Böyle bir olayın olmadığı ve yaşanmadığını da söyleyen arkadaşı, “Yusuf’u yıpratmak için her türlü şey söyleniyor yazılıyor” ifadelerini kullandı. Evet, Yusuf’un çok yakın arkadaşı bizlere bunları anlattı.

Hiç yok yere çocuğun günahı alınmış. Sonra izinli olması halinde Amerika’ya da gider Fizan’a da. Kime ne kardeşim? Yusuf’un saha içerisindeki performansına bakın. Önemli olan da saha içerisi değil mi?