A+ A-
Yorum
10

Sorunun cevabını arıyoruz

Yayın Tarihi: 01.02.2017 - 07:12 | Güncelleme Tarihi: 01.02.2017 - 12:22

Mehmet Ekici sorunu Trabzonspor’un bundan sonra da kanayan yarası olacaktır. “Neden satılmadı” diye sürekli gündeme getirilip tartışılacaktır. Başkan, Mehmet Ekici ile yaptığı açıklamada şunu söylemişti, “Meraklanmayın Mehmet Ekici olayında Trabzonspor zarar görmeyecektir. O parayı telefi edecektir” demişti. Şimdi merak ediyoruz! Mehmet Ekici’ye, Fenerbahçe 2 milyon euro veya daha fazlasını veriyordu...

Verilen bu parayı Başkan Usta elinin tersiyle geriye itmişti... Beşiktaş başkanı da dün açıklama yaptı. Böyle futbolcuyla işlerinin olmadığını söyledi. Büyük olasılıkla Mehmet Ekici sezon sonuna kadar Trabzonspor’da devam edecektir. Peki, Ekici Trabzonspor ile sezon sonuna kadar devam edecek ise hepimizin malumu sezon sonu Ekici bonservisi elinde bedavaya gidecektir.

O zaman Muharrem Usta bu zararı nasıl tolere edecektir? Hani ‘zarar etmeyecek’ diyor ya Trabzonspor, bu sorunun cevabını arıyoruz. Ne aksilik ki o cevabı bir türlü bulamıyoruz. Ne diyelim, vardır Usta’nın bir bildiği. O bildiğini de zaman içerisinde görmüş olacağız.

BÖYLE TRABZONSPORLULUĞA CAN KURBAN

İşte Trabzonsporluluk bu... Var mı böyle duyarlı bir Trabzonsporlu? Bizler de bu arkadaşımızın nasıl Trabzonsporlu olduğunu sosyal medyadan öğrendik. Bakın kendisiyle ilgili bir paylaşımda arkadaşı neler yazmış? “Adı Cüneyt Parlak Açılış maçı için Almanya’dan gelen taraftarlarımızdan. Maçı izleyip akşam geri dönecekti, hava muhalefeti nedeniyle uçuşlar iptal olunca Trabzon’da kaldı.

Kalmışken Trabzonspor için ne yapayım diye düşündü, 50-60 esnaf ziyareti yapıp boğaz patlattı, Trabzonspor Passolig kartı ve kombine almalarını sağladı. İçi nasıl kıpır kıpır ki, sabaha karşı 02:40 sularında bu sevincini benimle paylaşmak istemiş sağolsun. Eee, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali. Cüneyt gibi yangına su taşıyan BordoMavi yüreklere selâm olsun.” Bizden de böyle Trabzonsporlulara selam olsun.

SAHA SONUÇLARI

Ne çabuk unutuldu? Daha düne kadar Ersun Yanal’ı yerden yere vuranlar... Daha düne kadar “Bu takımla bir cacık olmaz” diyenler. Bakıyoruz hepsinin soluğu kesildi, sesi çıkmaz oldu. Her zaman dediğimiz gibi saha sonuçları her şeye muktedir oluyor. Sonuçlar kötü olunca mühür karşı tarafa, iyi olunca mühür yönetim ve teknik heyete geçiyor. Futbol işte böyle bir oyun. Her zaman kazanmak zorundasınız.