A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor’dan kısa kısa...

Yayın Tarihi: 17.03.2017 - 07:13 | Güncelleme Tarihi: 17.03.2017 - 07:12

Bütün altyapı hocaları, Başkan Muharrem Usta ile, Usta’nın ağabeyi olan İzzet Usta’nın ofisinde buluştular. Hocaların başkan Usta’yla buluşma nedeni, altyapı sorumlusu olan Murat Dizdar’ı şikayet etmeleriymiş. Yönetim kurulu yeni bir karar almış: TS Clupları kapatıp, ürün satışlarını internet üzerinden yapacakmış.

Trabzonspor, tesislerin güvenliğini sağlayan birimi özelleştirecekmiş! Akyazı’daki tesisleri özel güvenlik firmasına verecekmiş. Maaşlar yine iki ay geriden geliyormuş. Yine personel maaşında ödeme krizi yaşanıyormuş. İşin ilginç yanı her nedense sadece çalışan personel maaş alamıyormuş. Buna karşılık saha içerisinde olan tüm birimler maaşlarını zamanında alıyormuş. Bunun nedeni, cevap arayan konular arasında.

BALABAN ASKF’YE ADAY

Hüseyin Balaban ASKF için başkan adaylığını açıkladı. Dün Zorlu Grand Otel’de basın mensupları ve birçok kulüp başkanıyla bir araya gelen Balaban’ın iddialı olduğu verdiği mesajlardan anlaşılıyordu. Ekip arkadaşlarından olan Münir Koçhan, Şaban Bülbül, Nihat Demir, Yener Durmuş ve Zeki Öztürk de Balaban’ı dünkü toplantıda yalnız bırakmadılar. Öyle görülüyor ki bu ekip Hüseyin Balaban’ın A takımı olacak. Balaban ve ekibine çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz.

6 BİNLİK YERE 1-2 KİŞİLİK 10 BİN ARAÇLA GELMEYİN!

Cumartesi akşamı Galatasaray ile tarihi bir maç oynanacak. "Tarihi" olmasının nedeni, maçın hem yeni statta oynanacak olması hem de uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'un üç büyük takımından birinin taraftarlarının da tribünde yer alacak olması...

Spor ve futbol adına büyük bir garabet ortadan kalkacak ve yüzde 5'lik bir kısma tekabül eden yaklaşık 2 bin 100 GS seyircisinin iştiraki ile bu maç oynanacak. Bir de Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un da, "yer belli, kapasite belli. Üzerine çıkmamak için herkes gerekeni yapmalı" diye dikkat çektiği araçlarla maça geliş konusu var.

Toplam otopark kapasitesinin 6 bin civarında olduğu Şenol Güneş Kompleksi'ne, bunun üzerinde, her arabada 1-2 kişi ile gelip de rakamı 10 bine çıkarmaya çalışmak bize göre hem akıl kârı değil, hem de göz göre göre çıkışta

Etiketler