A+ A-
Yorum
10

Usta duvara çarptı!

Yayın Tarihi: 12.10.2017 - 09:05 | Güncelleme Tarihi: 12.10.2017 - 09:03

Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor Kulübü Al Sadd Kulübü'nün davetlisi olarak Katar’a gitti. Trabzonspor’un efsane oyuncularından Ali Kemal Denizci, Bekir Barçın, Serdar Bali, Hüseyin Tok, Necati Özçağlayan ve Turgay Semercioğlu da kafilede yer almışlardı. Bordo-Mavili camianın çok sevip saydığı bu isimler Katar’da Başkan Muharrem Usta’nın düzenlediği basın toplantısına damga vurmuş.

Usta, toplantıda takımın durumu, ekonomik tablo ve altyapıdaki çalışmalar hakkında bilgiler verirken araya efsaneler girmiş. Ali Kemal Denizci'nin, “Abdülkadirler, Yusuflar çoğaldıkça eski kimliğimize kavuşuruz” dediği, Bekir Barçın’ın ise Usta’nın “Bu zorlu yolda size de görev düşüyor” sözü üzerine “Başkanım biz görevimizi yapıyoruz, siz yapmıyorsunuz” cevabını verdiğini öğrendik. Ee Barçın’ın affı olmaz.

Yakaladı mı kim olursa olsun cevabını verir. Usta da bu sözden sonra toplantıyı kısa tutmuş. Ama Usta'nın daha sonra efsane isimlerle bir araya gelerek durumu düzelttiğini de öğrendik.

***

BORDO BERELİLER

Hayırlı olsun. Artık Trabzonspor tribünleri tek ses, tek yürek olacak. Yeni kurulan Bordo Bereliler adındaki dernek faaliyetlerine başladı. Bütün tribün liderleri bir araya gelerek, Trabzonspor çatısı altında toplanma kararı verdi. Dernekler tarafından alınan bu karar camiada memnuniyet yarattı.

Karara Trabzonsporlular şöyle bir yorum getirdiler: “Tribünlerden tek sesin çıkması Trabzonspor’a önemli katkı yapacaktır. Nasıl ki Çarşı grubu Beşiktaş’la özdeşleşmişse, Bordo Bereliler de Trabzonspor’la özdeşleşecektir.

Tribünlerde daha gür ses çıkacaktır. Biz tek çatı altında toplanmalarının olumlu bir karar olduğunu düşünüyoruz. Yeni kurulan dernek Trabzonsporumuza hayırlar getirsin.”