SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Vız gelir tırıs mı gider?

Vız gelir tırıs mı gider?

24 Mayıs 2017 Çarşamba - 09:10








Başkan Usta’dan açıklama “Yanal’ın sonuna kadar arkasındayız” Muharrem Usta camiaya ve kamuoyuna verdiği bu mesajla siz hocayla ilgili ne söylerseniz söyleyin, siz ne  yazarsanız yazın, siz ne düşünürseniz düşünün, bana vız gelir tırıs gider demek mi istiyor acaba? Trabzonspor’un tarihen şöyle bir bakıverin. Ersun Yanal gibi demeyelim ondan daha düşük kaliprede başarısız olan teknik adamların ömürlerinin ne kadar olduğunu görün.

Bir tanesine Ersun Yanal’a tanınan imtiyaz tanınmamıştır. Bir tanesine Yanal’a verilen kredi verelmemiştir. Neydi Bu Ersun hoca sevgisi? Neydi bu Ersun Yanal bağımlılığı? Bizler anlamadık. Belki sizler anlamışsınızdır he.

O KADAR KUSUR KADI KIZINDADA OLSUN

Başkan Usta konuşur da Yanal geri dururmu? Yanal’da,taraftarlara göndermede bulundu. “Bir oyuncuyu sevip bir oyuncuya küfretmekle takım olunmaz. Bütün oyuncular sevilmeye layıktır. Takımda ve de sahadaysa tüm oyunculara destek verilmelidir” İlahi hoca, dediklerine aynen katılıyoruz.

Peki sevin dediğiniz oyuncularınız acep Trabzonspor’u ne kadar seviyorlar? Ya siz seviyor musunuz? Unutma, herkes profesyonel bir iş yapıyor, karşılığınıda fazlasıyla alıyor. O sevin dediğiniz taraftarlar da sizlerden aldıklarınızın karşılığını bekliyorlar. Çok mu beklenti içerisinde taraftarlar? Küfüre elbette şiddetle karşıyız.


Ama tepki ve eleştiri mutlaka olucaktır. Zira bu işin doğasında bu var. Kızmaca darılmaca yok. Masaya oturdunuz mu, masanın üzerine yüklüce miktarda para istiyorsunuz. Kimselerin telefüz edemediği rakamları, sizler bacak bacak üstüne atarak istiyorsunuz. Eee bu kadar kusur kadı kızında da olsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap