A+ A-
Yorum
10

Yangından mal mı kaçırılıyor?

Yayın Tarihi: 22.02.2017 - 07:17 | Güncelleme Tarihi: 22.02.2017 - 07:16

Hüsnü Özkara 1461 Trabzon’un teknik adamlığından istifa etti. Hoca takımın önünü açmak için kendisine yakışanı yaptı. Yapılacak kan değişikliğinin takıma yarayacağına inandığı için istifasını verdi. Hoca istifasını verdi.

Dedikodu kazanından tutun ayak kaydırma, torpil yapma kazanına kadar her şey  faaliyete geçti. 1461 Trabzon’un Menajeri Serkan Ünver, Ahmet Özen ile Hamdi Zıvalıoğlu’nun adlarını verdi.

Başkaları ise, İhsan Derelioğlu, Tolgay Kerimoğlu ve Erman Özgür’ün ismini zikretti. Ne oluyor arkadaş? Yangından mal mı kaçırılıyor? Bu takım küme mücadelesi veriyor! Hayatta kalması için o göreve kimin kimler vasıtasıyla getirilmesi değil, o görevi kimin kaldırıp takımı bu tehlikeli durumdan çıkaracağı düşünülüp öyle görevlendirme yapılmalıdır.

Yine, “O adam benim adamım o olsun”, “Bu adam bizim ekipten olmalı” mantığı ile gidilirse yazık günah edilecek tek şey 1461 Trabzon olur. Ona göre teknik adam belirlemesi yapmalıdır yönetim kurulu. 1461 Trabzon takımı iş bulunan yer olmamalıdır.

AYNEN DEVAM

Kimse moralini bozmasın. Daha düne kadar bu takım küme korkusu yaşamıyor muydu? Daha düne kadar bu takım ne oynuyor denmiyor muydu? Daha düne kadar bu takım adam olmaz söylenmiyor muydu? Daha düne kadar şu alt sıralardan bir kurtulsak diye dua edilmiyor muydu? Daha düne kadar bu takım düşer diye fetva vermiyorlar mıydı? Şimdi ne oldu? Alanyaspor’u yenememiş...

Yense ne olacaktı ki? Şampiyon mu olacaktı, ilk üçe mi girecekti Trabzonspor? O nedenle diyoruz ki; Trabzonspor, Alanyaspor karşısında iyi oynadı ve iyi üretti ancak yakaladığı gollük pozisyonlarda son vuruşları iyi yapamadı.

Olsun, ne yapalım? Uzun bir aradan sonra taraftar ilk kez bu kadar takımına sahip çıkıp takımını böylesine destekledi.

Gelin en azından yaşanan bu büyülü havayı, ambiyansı ve atmosferi bir beraberlik yüzünden bozmayalım.

Etiketler