A+ A-
Yorum
10

Avrupa devleri Semih Kılıçsoy'un peşinde!

Yayın Tarihi: 09.08.2024 - 09:27
Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, gözünü lige çevirmişken sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Siyah-Beyazlılar'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy için Avrupa devlerinin ciddi bir transfer yarışı dikkat çekiyor.
Kaynak:SPORX

Beşiktaş'ta özellikle geçen sezon yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy'a, transfer dönemi açıldığından beri adeta teklif yağıyor. İlk etapta yıldız oyuncu için 12-15 milyon Euro dolaylarında teklifler gelmişti. Son olarak Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile RB Leipzig devreye girmişti.

SON TALİP AJAX

Şimdi ise Hollanda'nın köklü kulüplerinden Ajax'ın, 18 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bu doğrultuda Semih için yapılacak teklifin hazırlandığı ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş Yönetimi'ne sunulmasının beklendiği öğrenildi.

20 MİLYON EURO'NUN ALTINA KAPI KAPALI!

Ancak Kara Kartal'ın, 20 milyon Euro'nun altında olacak olan teklifleri değerlendirme altına dahi almayacağı belirtildi. Bu anlamda Siyah Beyazlılar, genç futbolcunun satışı konusunda pek aceleci davranmayacak.

BİR SENE DAHA BEKLENEBİLİR

Semih için istenen rakamlara gelinmez ise oyuncunun satışı konusunda bir sene daha beklenecek. Semih Kılıçsoy'un da bu anlamda kulübünün kararını bekleyeceği bildirildi.

Etiketler