A+ A-
Yorum
10

Bodrum FK'da Süper Lig heyecanı

Yayın Tarihi: 08.08.2024 - 16:50
İlk kez mücadele edeceği Süper Lig'deki ilk sınavında pazartesi günü yenilenen Bodrum İlçe Stadı'nda Gaziantep FK'yı konuk edecek Bodrum FK'da büyük heyecan yaşanıyor. Geçen sezon 1'inci Lig'de Çorum FK ile iç sahada oynanan Play-Off karşılaşmasında yaşanan saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Bodrum FK, bu cezasını Gaziantep FK karşısında çekecek.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Verimli bir kamp süreci geçirdiklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Hepimiz heyecanlıyız. Zorlukları biliyoruz, hazırlanıyoruz. Kendi oyun felsefemizi sahaya doğru yansıttığımız zaman bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz. Biz 3 senede, 2 lig birden atladık. Daha önceki liglerimizin 2'sinde de oyun olarak saygıyı çok hak ettik. Rakiplerimiz oyuna saygı gösterdiler, bunu herkese kabul ettirdik. Bu sene inanın bana tek hedefimiz Süper Lig heyecanını yaşamak ve yaşatmak" dedi.

"ÇOK UZUN SÜREDİR İSKELET KADROMUZ VAR"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir kadroyu büyük ölçüde koruduklarını ifade ederek, "Aynı takımız çok fazla bir değişikliğe uğramadık. 1-2 arkadaşımız aramıza geç katıldı. Gelen arkadaşlarımız da bize çok kısa sürede uyum sağladı. Oyun kurgumuzu biraz daha pekiştirdik ve farklılıklar katmaya çalıştık. Zor bir lige hazırlanıyoruz. Zorlukların üstesinden gelebilmemiz için çok daha güçlü çok daha iyi durumda olmamız lazım, onun uğraşı içindeydik."

"Bizim çok uzun süredir iskelet bir kadromuz var. Her sene o iskelet kadromuza eklemeler yapıp onların da kendi oyun sistemimizi benimseyip, uygulayıp bu doğrultuda bize katkı sağlamasını yapmaya çalışıyoruz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu, stopere 1 tecrübeli, 1 tane de genç takviye yaptık. Kenara bir takviye yaptık, orta sahaya 1 tecrübeli, 2 tane de genç takviyesi yaptık. Santrfora 1 genç takviyesi yaptık. Kadromuza hem genç hem de tecrübeli isimler katmaya çalıştık. İnşallah başarılı olmuşuzdur, bunu zamanla hep beraber göreceğiz. 2'nci Lig'den beri gelen çekirdek kadromuza, teknik heyete, yönetim ve taraftarlarımıza çok inanıyoruz ve güveniyoruz" diye konuştu.

Etiketler