A+ A-
Yorum
10

Bruno Vıana Gaziantep'te

Yayın Tarihi: 08.08.2024 - 17:43
Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Coritiba FC forması giyen tecrübeli stoper oyuncusu Bruno Viana’nın kiralanması konusunda kulübü ve oyuncu ile anlaşmaya varmıştır.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Yeni transferimiz Bruno Viana, Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz İbrahim Dicle, Fevzi Uslu, Uğur Şireci ve Mustafa Kara’nın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

Bruno Viana’ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz.

Bruno Viana kimdir?

5 Şubat 1995 yılında Brezilya’nın Macae şehrinde dünyaya gelen Viana, futbola ülkesi takımlarından Cruzeiro U20 Alt yapısında başladı. 2015 yılında Cruzeiro A takımında forma giyme şansı yakalayan Viana, 2016 yılında Olympiakos’a transfer oldu. 2017’de Braga’da kiralık olarak forma giyen Viana, 2018 yılında Olympiakos’dan 3 Milyon €, karşılığında Braga’ya transfer oldu. 2021 yılında ise Flamengo formasını terleten Viana, daha sonra sırasıyla Khimki, WH Yangtze, Coritiba ve Al-Hazem formalarını giydi. 1.86 cm boyundaki tecrübeli stoper, güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti ve fiziksel gücünün yanı sıra, uzun mesafeli pas tekniğiyle de ön plana çıkmayı başardı. Kariyerinde toplam 301 resmi karşılaşmaya çıkarken 16 gol atıp 5 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Etiketler