SON DAKİKA



Haber > Dünya > 8 yaşındaki çocuk intihar etti

8 yaşındaki çocuk intihar etti

20 Eylül 2019 Cuma - 15:20




Yıllardır ailesinin şiddet istismarına uğrayan 8 yaşındaki çocuk 10'uncu kattan atlayarak intihar etti. İşte korkunç olayın detayları...





İlk yardım ve polis ekipleri olay yerine gittikleri zaman korkunç manzarayla karşılaştılar.

8 yaşındaki çocuk 10'uncu kattan atlamıştı ve o an hayatını kaybetmişti. Düşmenin etkisiyle yerde küçük çaplı bir çukur oluşmuştu.

Emniyet, çocuk yanlışlıkla düştü mü? yoksa itildi mi sorusuna yanıt ararken inanılmaz gerçekle yüzleşti. Küçük çocuk intihar etmişti.

Araştırmayı derinleştiren ekipler "8 yaşındaki bir çocuk nasıl olur da intihar eder?" sorusuna yanıt ararken aile üyelerini korkunç ifadeleri ortaya çıktı.

Geçmişte yaşanan olaya tanık olan komşular sessizliklerini bozarak, küçük çocuğun yıllardır şiddet istismarına maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Polisler bu ifadelerin ardından aile üyelerini yeniden sorguya çekti ve anlatılanların tamamının gerçek olduğunu anladı.

Küçük çocuk yaşadıklarını kaldıramayarak henüz hayatının başında 8 yaşındayken ölmeyi seçmişti.

Pedagoglar, yaşadığı travma nedeniyle küçük çocuğun bu yolu seçmesinin trajik olduğunu söyledi.

Bir komşusu o sırada pencerede olduğunu ve küçük çocuğun çığlığını, ardından da yere çarpmasıyla korkunç bir ses duyduğunu söyledi. Hemen polis ve ambulansı aradığını belirten kadın, "Maalesef her şey için çok geçti" dedi.

Başka bir komşusu ise, "Aile yukarıya çıktıktan yaklaşık 10 dakika sonra çocuğun cansız bedenini yerde gördüm" dedi.

Minik çocuğun öğretmeni, eğitiminde de yaşadıklarından dolayı geride kaldığı birinci sınıfı tekrar okutmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Ukrayna şimdi bu korkunç olayı tartışıyor. Adının Anton olduğu açıklanan küçük çocuğun duyarsızlık nedeniyle hayatını kaybettiği ileri sürülerek sosyal farkındalık kampanyaları düzenleniyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap