SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Andre Gomes harekatı!

Trabzonspor'da Andre Gomes harekatı!

Karadeniz Özel

05 Temmuz 2024 Cuma - 10:43




Trabzonspor, Portekizli orta saha için yeniden harekete geçti.





Everton ile yolları ayıran ve bonservisi elinde olan 30 yaşında 1.88 boyundaki yıldızla görüşmeler devam ediyor. Yönetimin bu transferi sonlandırmak için görevlendirdiği yetkili isim dün bir kez daha Andre Gomes ve menajeri ile masaya oturdu.

Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’nun da menajerliğini yapan Rob Janssen’ın yapılan görüşmede Andre Gomes için yıllık 3 milyon Euro garanti ücret ve 1.5 milyon Euro imza parası talep ettiği gelen bilgiler arasında. 3 yıllık sözleşme süresi konusunda fikir birliğine varıldı.

Bordo-mavililer, deneyimli orta sahaya 2.5 milyon Euro garanti ücret ve 1 milyon Euro imza parası karşı teklifini sundu. Pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın Andre Gomes’in transferi için bir hayli ısrarcı olduğu da ifade edildi.

Ön libero, merkez orta saha, sağbek ve sağ kanatta da görev yapabilen Portekizli yıldız, Everton’da toplam 114 maça çıktı. Andre Gomes bu karşılaşmalarda 4 gol 7 asistlik performans sergiledi. 29 kez Portekiz Milli Takımı’nda oynayan Gomes, gol ve asist üretemedi.


EROL TAŞKIN

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap