SON DAKİKA



Haber > Dünya > ABD görüntülerini paylaştı! Teröristlerle bu kez...

ABD görüntülerini paylaştı! Teröristlerle bu kez...

07 Nisan 2021 Çarşamba - 17:34




ABD Savunma Bakanlığı Pentagon internet sayfasında YPG teröristlerini eğittiği bir tatbikatın görüntülerini paylaştı.





Türkiye’nin müttefik olarak gördüğü ABD, YPG teröristlerine eğitim ve silah desteği son sürat devam ediyor. ABD bu kez görüntüleri bile paylaştı.

Son olarak, Pentagon internet sayfasında, Suriye’de Apachi taarruz helikopterlerinin de katıldığı askeri bir tatbikat sırasında YPG teröristlerini eğittiğini ortaya koyan bazı görüntüleri paylaştı.

BU İLK DEĞİL

Terör örgütü PKK/YPG'ye karşı desteğini devam ettiren ABD, DAEŞ'e karşı yine terör örgütlerini destekleyeceğini açıkça gösterdi. ABD daha önce de PKK/YPG'ye helikopter eğitimi verdi!

Daha önceleri, Suriye'de ABD özel kuvvet personelleri ile terörist PKK/YPG'nin Suriye uzantısı SDG arasında ortak hava indirme operasyonu yapılmasının ardından bugün de helikopter eğitimi verildi. DAEŞ'in elinde hava taşıtları olmamasına rağmen PKK/YPG'ye hangi amaçla hava operasyonları için eğitim verdiği bilinmiyor. Terör örgütüne Apachi kullanmayı öğreten ABD, verdiği desteği de alenen yaymaya devam ediyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap