A+ A-
Yorum
10

ABD'de silahlı saldırı! Otoyolda terör estirdi, 7 kişi yaralandı

Yayın Tarihi: 08.09.2024 - 10:39
Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky Eyaleti'nin bir otoyol yakınında gerçekleşen silahlı saldırıda yedi kişi yaralandı. Halktan bölgeden uzak durmaları istenirken, saldırganın kimliği de ortaya çıktı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

ABD'nin Kentucky eyaletinin kuzeyindeki bir otoyolun yakınında birden fazla kişinin vurulduğu bir silahlı saldırı gerçekleştirildiği bildirildi.

Eyaletin Londra kentinin Belediye Başkanı Randall Weddle, Facebook'ta yaptığı paylaşımda, yedi kişinin yaralandığını, ancak bunların hepsinin silahla vurulmadığını, bazılarına araba çarptığını açıkladı.

Laurel County Şerif Ofisi de silahlı saldırının gerçekleştiği otoyolun "aktif bir silahlı saldırgan durumu nedeniyle" kapatıldığını belirtti.

Şüpheli bir kişinin hala yakalanamadığı belirtildi.

Londra Emniyet Müdürlüğü, şüpheli bir kişinin görüntüsünü yayınladı. Saldırganın 32 yaşındaki Joseph A. Couch olduğu sürüldü.

Polis, Couch'un "silahlı ve tehlikeli" olarak değerlendirildiğini ve kendisine yaklaşılmaması gerektiğini bildirdi.

Belediye Başkanı Weddle, halktan bölgeden uzak durmalarını ya da alternatif bir rota seçmelerini istedi.

Ayrıca Londra ile Livingston arasındaki her iki yönde de 25'inci karayolunu kullanmamalarını tavsiye etti.

Kentucky Valisi Andy Beshear ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu bilgileri aktardı:

"Kentucky, Laurel County'de I-75'te bir silahlı saldırının gerçekleştiğinin farkındayız. Kolluk kuvvetleri 49 numaralı çıkışta eyaletlerarası yolu her iki yönde de kapattı. Lütfen bölgeden uzak durun. Elimize ulaştığında daha ayrıntılı bilgi vereceğiz."

Etiketler
ABD