SON DAKİKA



Haber > Dünya > Böbreğini verdiği erkek arkadaşı öyle bir şey yaptı ki... Şoke olacaksınız!

Böbreğini verdiği erkek arkadaşı öyle bir şey yaptı ki... Şoke olacaksınız!

23 Ocak 2022 Pazar - 16:14




17 yaşından beri kronik böbrek rahatsızlığı bulunan sevgilisine böbreğini bağışlayan kadın, uğradığı ihaneti açıkladı.





Böbreğinizi ihtiyacı olan birine bağışlamak kimsenin hafife alabileceği bir şey değildir. Colleen isimli genç kadın kronik böbrek rahatsızlığı olan sevgisine böbreğini bağışladı.

“Uyuşup uyuşmadığımızı görmek için test yaptırmaya karar verdim çünkü onun ölmesini izlemek istemedim” diye açıkladı. Neyse ki çift için ameliyatlar büyük bir başarıydı ve ikisi de tamamen iyileşti. Olaydan 7 ay sonra Collen'in sevgilisinin eski karısı aradı. 

Sevgilisinin bekarlığa veda partisi için Las Vegas'a giderek onu aldattığını söyledi. Collen, ilişkiye bir şans daha vermeye karar verdiği anlattı ve "Birçok tartışmadan sonra sonunda onu affettim ve ona ikinci bir şans verdim," dedi.

Ancak üç ay sonra sevgilisi "Birbirimiz için yaratılmışsak, Tanrı sonunda bizi tekrar bir araya getirecek. Böbreğini sadece iyi görünmek için bağışladın" diyerek terk etti ve her yerden engelledi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap