SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dallas saldırganı büyük hesaplar peşindeydi

Dallas saldırganı büyük hesaplar peşindeydi

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 10:03




Dallas Emniyet Müdürü, kentteki protestolar sırasında 5 beyaz polisi vurarak öldüren Micah Johnson'ın çok daha büyük bir saldırı planladığını söyledi.





Dallas Emniyet Müdürü David Brown, kentteki protestolar sırasında 5 beyaz polisi vurarak öldüren, 7 polisi de yaralayan Micah Johnson'ın çok daha büyük bir saldırı planladığını, evinde yapılan aramalarda çeşitli patlayıcıların imhası üzerinde çalıştığını açıkladı.

Brown ayrıca, böylesi bir eylemin çok yıkıcı sonuçları olacağını vurgulayıp,  polis teşkilatının Johnson'ın günlüğüne yazdığı notları okuduğunu ve bu notlardaki şifreleri çözmeye çalıştığını aktardı.

PROTESTOLAR SÜRÜYOR, AKTİVİST SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan, ABD'de 10'dan fazla eyalette polis şiddetine karşı protestolar sürerken, Louisiana eyaletinde gözaltına alınan Black Lives Matter (Siyahların Yaşamları Değerlidir) hareketinin önde gelen isimlerinden aktivist DeRay Mckesson serbest bırakıldı.   

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap