SON DAKİKA



Haber > Dünya > Rusya Ukrayna’da yerleşim yerini hedef aldı: 4 ölü

Rusya Ukrayna’da yerleşim yerini hedef aldı: 4 ölü

24 Haziran 2024 Pazartesi - 16:09




Rus güçlerinin Ukrayna’nın Donestk bölgesinde yer alan Pokrovsk kentindeki sivil yerleşim yerine düzenlediği saldırıda en az 4 kişi hayatını kaybederken 34 kişi de yaralandı.





Rusya, Ukrayna’nın birçok noktasına yoğun saldırılar düzenliyor. Rus güçlerinin bugün Donestk bölgesinde yer alan Pokrovsk kentindeki sivil yerleşim yerine düzenlediği saldırıda en az 4 kişi hayatını kaybederken 34 kişi de yaralandı.
Ukrayna'nın Donetsk Bölgesi Valisi Vadym Filashkin yaptığı açıklamada, “Bu, son zamanlarda sivillere yönelik en büyük düşman saldırılarından biri” ifadelerini kullandı. Saldırının 2 İskender-M balistik füzesi ile gerçekleştirildiğini aktaran Filashkin, 1 evin yıkıldığını, 16 evin ise hasar gördüğünü belirtti.
Ukrayna Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada ise saldırının yarım saat arayla gerçekleştirildiği ve bir gaz boru hattı ile çok sayıda aracın hasar gördüğü ifade edildi.

İHA
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap