SON DAKİKA



Haber > Dünya > Düğünde akılalmaz karışıklık! Elektrikler kesilince yanlış damatla evlendi

Düğünde akılalmaz karışıklık! Elektrikler kesilince yanlış damatla evlendi

11 Mayıs 2022 Çarşamba - 13:50




Hindistan’ın Ujjain kentinde iki kız kardeş aynı anda evlenmeye karar verdi. Düğün törenleri sırasında elektrik kesilince filmleri aratmayacak bir an yaşandı. Karanlıkta nikah töreni devam ederken yaşanan karışıklık sırasında gelinler yanlış damatlarla evlendi.





Hindistan’ın Ujjain kentinde çifte düğün yapan iki kız kardeş düğünde elektrikler kesilince yanlış damatlarla evlendi. 

Hindistan’ın Ujjain kentinde Nikita ve Karishma isimli kız kardeşler, farklı ailelerden gelen Dangwara Bhola ve Ganesh adlarındaki damatlarla aynı anda evlenmeye karar verdi.

KARANLIKTA BAŞKA ADAMLARLA EVLENDİRDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Törenin ortasında birden bire karanlıkta kalan papaz yaşanan kargaşa içerisinde nikahlarının kıyılması için bekleyen iki kız kardeşi başka damatlarla evlendirdi.

Kız kardeşlerin evlendikleri adamları tanıyıp tanımadığı açıklanmazken olay elektriklerin gelmesi ile ortaya çıktı.




Hindistan geleneklerine göre kadınlar düğün sırasında yüzlerini kapatıyor.

GELİNİN BABASI: KARIŞTIRMIŞ OLABİLİRLER

Düğüne katılan bir akraba, The Independent'a yaptığı açıklamada kız kardeşlerin aynı Gelin kıyafetlerini giydiğini ve yerel geleneklere uygun olarak yüzlerini peçeyle kapattığını söyledi.

Gelinlerin babası Ramesh Lal da papazın kafasının kızlarının giydiği kıyafetlerden dolayı karışmış olabileceğini söyledi.

Yetkililerin devreye girmesi ile hata kısa sürede düzeltilse de olay enerji talebindeki artış nedeniyle Hindistan'da elektrik kesintilerinin yaygınlığının altını çizdi.


SICAKLIKLAR 47 DERECEYE KADAR YÜKSELDİ

Güney Asya'da bir milyardan fazla insan rekor kıran bir sıcak dalgasıyla karşı karşıya. Pakistan 61 yılın en sıcak Mart'ını yaşarken, kuzey Hindistan'da sıcaklıklar 47C'ye yükseldi.

Hindistan genelinde sıcaklıklar yüksek olduğundan, enerji şirketleri talebi karşılayabilmek için elektrik kesintilerine başvuruyor.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi Ülkede sıcaklıkların hızla ve normalden çok daha erken yükseldiğine dikkat çekerken ısı şoku, Himalaya, Hindu Kush ve Karkoram sıradağlarındaki buzulların erimesini hızlandırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap