A+ A-
Yorum
10

Dünya, ünlü şirketin CEO'sunun aldatma görüntüsünü paylaşıyor!

Yayın Tarihi: 18.07.2025 - 16:49
Astronomer şirketinin CEO’su Andy Byron ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Kristin Cabot, dün akşam gerçekleşen Coldplay konserinde kameralara yakalandılar. Sosyal medya, sarılırken dev ekrana yansıyan ikilinin görüntüleriyle çalkalandı
Kaynak:HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz akşam Boston’da (ABD) sahne alan İngiliz müzik grubu Coldplay’in konserinde, Astronomer şirketinin evli CEO’su Andy Byron ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Kristin Cabot birlikte eğlenirken kameralara yakalandılar.

Hemen saklandılar

Birbirlerine sarılmış bir şekilde konserin keyfini çıkarırken, ikili birden kendini dev ekranda buldu. CEO Byron, Cabot’a arkasından sarılırken ekrana yansıdığı fark ettiği an hızlıca geri çekildi ve yere çöktü. Cabot ise yüzünü kapatarak sırtını kameraya döndü.

 

İkilinin paniğini fark eden solist Chris Martin, “Ne oldu? Ya çok utangaçlar ya da yasak ilişki yaşıyorlar.” diyerek kalabalığı güldürdü.

Videonun sosyal medyada yayılmasının ardınlar kimlikleri anlaşılan Byron ve Cabot'ın eşlerini aldattığı ortaya çıktı.

Milyar dolarlık şirketin CEO'su Byron'ın evli olduğu ortaya çıkarken, sosyal medya kullanıcıları eşinin kimliğini buldu ve onu videoya etiketlemeye başladı. CEO'nun eşi Megan Byron, skandaldan sonra sosyal medya hesaplarını sildi.

Öte yandan milyonlarca kişi tarafından paylaşılan görüntüler ABD, Avrupa ve Orta Doğu medyasında ses getirdi.