SON DAKİKA



Haber > Dünya > Genç model eski sevgilisi tarafından öldürüldü

Genç model eski sevgilisi tarafından öldürüldü

14 Eylül 2021 Salı - 17:28




Brezilya'da 20 yaşındaki genç model Geordana Natally Sales akrabalarının iddiasına göre geceyi eski sevgilisinin evinde geçirdikten sonra evine dönerken bıçaklanarak öldürüldü. İfadeye çağrılan eski sevgili kendisini korumak için genç kızı bıçakladığını söyledi.





Brezilya'nın Ananindeua kentinde geçtiğimiz günlerde tüyler ürperten bir cinayet yaşandı. Geordana'dan haber alamayan komşuları evden koku gelmesi üzerine şüphelenerek durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polisler genç modelin evde kanlar içindeki cesetiyle karşılaştı. Akrabalarına haber verilmesi üzerine olay yerine gelen teyzesi yeğenini geceyi eski sevgilisinde geçirdikten sonra evine dönerken bıçaklanarak öldürüldüğünü söyledi.

İddia üzerine genç modelin eski sevgilisi ifadeye çağrıldı. Sorguya alınan 22 yaşındaki Lucio Magno Quadros, Geordana'nın kendisini bıçakla üç kez öldürmeye çalıştığını kendini korumak için meşru müdaafa yaptığını evine dönerken yaralı olduğunu ancak öldüğünü bilmediğini savundu.

Polis, şüphelinin savunmasına inanmayarak kadın cinayeti sebebiyle Quadros'u gözaltına aldı. Genç modelin daha önce de şiddet gördüğü için rapor aldığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap