SON DAKİKA



Haber > Dünya > Her yol Bill Gates'i gösteriyor; İspatlanırsa hiç şansı yok

Her yol Bill Gates'i gösteriyor; İspatlanırsa hiç şansı yok

27 Mayıs 2020 Çarşamba - 18:59




Korona virüs salgınında Microsoft’un kurucusu Bill Gates’ın virüs aşı programını kabul etmesi için 10 milyon dolar rüşvet teklif ettiğinin ortaya çıkmasının ardından İtalya Mileltvekili Sara Cunial, Gates'in zorunlu virüs aşısı getirerek dünyayı kontrolüne almaya çalıştığını belirtti.





Uzun zamandır pandemi uyarısı ve aşı yatırımlarında bulunmasına koşut komplo teorisyenleri tarafından Çin'le işbirliği içinde pandemiyi çıkarmak ve aşıdan servetine servet katmak hesabı yapmakla suçlanan ABD'li teknoloji devi, bu kez Roma milletvekili Sara Cunial tarafından 'aşı suçlusu' ve 'küreselci maşa' olarak nitelendi.

Korona virüs salgınıyla ilgili her yol Bill Gates’i gösterirken, İtalya Milletvekili Sara Cunial’ın yaptığı açıklamalar şoke etti. İtalyan vekil, yeni dünya düzeni için Gates’i suçlarken, “Bill Gates, 2018’de bir pandemi olacağını öngörmüş, ve sonra 2019 Ekim’de Davos’dan arkadaşlarıyla birlikte, “Event 201” adlı bir simülasyon düzenlemiştir. Ve on yıllar boyunca Gates, dünya nüfusunun azaltılması, ve global politika üzerinde diktatörce bir kontrol oluşturma planı için çalışmıştır” dedi.

Parlamentoda açıklamalarda bulunan İtalyan Milletvekili Sara Cunial’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Hobbes şöyle demişti; Mutlak güç, yukarıdan gelen bir dayatma ile değil, bireylerin kendilerini güvende hissetmek adına özgürlüklerinden vazgeçip, onu kendi istekleriyle bir 3. Kişiye vermesiyle olur. Bu bilgiye dayanarak, insanların zihni, yozlaşmış ana akım medya ile uyuşturdunuz. Amuchina ile NLP ile “rejim”, “izin vermek”, “yetkilendirmek” gibi ifadeleri sürekli tekrarlayarak, bu öyle bir noktaya kadar geldi ki… Duygusal bağlarımızı ve hislerimizi yönetmenize ve davranışlarımızı onaydan geçirmenize izin vermiş olduk. Aslında bu 2. Faz, 1. Fazdaki zulmün devamından başka bir bir şey değil. Sadece ismini değiştirdiniz, aynı Avrupa İstikrar Mekanizması’nda (ESM) yaptığınız gibi. İnsanlar sadece virüsten ölmez, şimdi insanlar acı çekiyor, ve ölüyor.

“FİNANSAL KAPİTALİZMİN İŞTAHINI DOYURMAK İÇİN”


Sizin yasalarınız nedeniyle, yoksulluk ve ızdırap içinde. Tabi ki en “iyi” rejimlerde olduğu gibi, suç vatandaşın üstüne atılacak. Özgürlüğümüzü elimizden aldınız, “bunu siz istediniz” diyorsunuz. “Böl ve yönet”. Her şeyini kaybeden olan, bizim çocuklarımız. Güya çocuk haklarının savunucu olan CISMAI aracılığıyla tecavüze uğrayan çocuklar. Çocukların okula gitme hakkı ancak, onları gözaltına alıştırmak için kollarına takılacak bir bileklikten sonra verilecek. Onları köleliğe, rızası olmadan tedaviye ve sanal bir toplama kampına alıştırmak için. Bütün bunların hepsi, itici gücü çıkar çatışması olan finansal kapitalizmin iştahını doyurmak içindir.

“GATES, 2018’DE BİR PANDEMİ OLACAĞINI ÖNGÖRMÜŞ”

Dünya Sağlık Örgütü’nün temsil ettiği çıkarlar ki bu örgütün bir numaralı finansörü; “hayırsever” ve “dünyanın kurtarıcısı” Bill Gates. Artık bunu hepimiz biliyoruz. Bill Gates, 2018’de bir pandemi olacağını öngörmüş, ve sonra 2019 Ekim’de Davos’dan arkadaşlarıyla birlikte, “Event 201” adlı bir simülasyon düzenlemiştir. Ve on yıllar boyunca Gates, dünya nüfusunun azaltılması, ve global politika üzerinde diktatörce bir kontrol oluşturma planı için çalışmıştır. Tarım, teknoloji, ve enerji üzerinde kontrol sahibi olmak için çalışmalar yapmaktadır. Gates şöyle diyor: “Eğer aşılar, sağlık ve üreme konusunda başarılı olursak, dünya nüfusuna yüzde 10 ile yüzde 15 oranında azaltabiliriz” diyor. Gates’in aşıları Afrika’da milyonlarca kadının kısırlaşmasına neden olmuştur. Gates’in çocuk felci aşılarının yarattığı salgın nedeniyle, Hindistan’da 500 bin çocuk sakat kalmıştır.

"ANLAŞMALAR YAPIYORLAR"

Bu masanın etrafında tüm 'Derin Devlet' oturuyor. İtalyan sosuna batmış şekilde. SANOFI, GLAXO ile birlikte Guerra'nın arkaddaşları, Ricciardi ve tüm virologlar; İtalyan Devlet Televizyonu'ndaki (RAI) programlarının 10 dakikasına 2 bin euro ödediğimiz virologlar. (Burioni'den bahsediyor.) SANOFI ve GLAXO, tıbbi kurumlarla geleceğin doktorlarını endoktrine etmek için anlaşmalar yapıyor. Kendi kararlarını alma konusunda otonomileriyle ve ettikleri yeminle alay ediyorlar.


Yüksek teknoloji çok uluslu şirketler, Roman Engineering gibi Mantuan'ın arkadaşı, Pisano'nun Bendig Spoons'u bizim kişisel sağlık verilerimizi kontrol etmek ve yönetmek için ID2020 Avrupa Ajandası kapsamında anlaşmalar yapıyor.

Bu anlaşmanın amacı, dijital kimlik oluşturmak için kitlesel aşılamanın kullanılmasıdır. Bu, Renzi tarafından başlatılan verilerin IBM'e gönderilmesi sürecinin devamıdır. Renzi, 2016'da Gates'in Global Fonu'na yüzde 30 ekstra pay vermiştir.

"KORONA VİRÜS AŞISI İÇİN AB 7,4 MİLYAR EURO VERECEK"

Uluslararası Korona Virüs ile Mücadele Birliği'ne İtalya'nın katkısı 140 milyon euro olacak. Bunun 120 milyon eurosu GAVI Birliği'ne verilecek. Gates Vakfı tarafından kurulan kar amacı gütmeyen bir birlik. Bunlar Avrupa Birliği'nin korona virüs aşısı bulunması için vereceği 7,4 milyar Euro’nun sadece bir kısmı.

Aşının hangi amaçla kullanılacağından az önce bahsettim. Tabi ki seroterapi için para yok. Çünkü bu tedavinin yan etkisi çok az ve maliyetli olması. Tabi ki hastalığı önleme için de para yok. Gerçek bir önleme yani; hayat tarzımızda, yeme stilimizde ve çevreyle olan ilişkimizde bir değişim yaparak.


“AMAÇ İNSANLARI DENEY FARESİ VE KÖLEYE DÖNÜŞTÜRMEK”

Bütün bu yapılanların amacı mutlak kontrol sağlamaktır. Tüm insanların tamamen kontrol altına alınması ve deney faresi ve köleye dönüştürülmesidir. Egemenliğin ve özgür iradenin ihlal edilmesidir. Bunu, sizin politik uzlaşma diye adlandırdığınız, oyun ve hilelerinize borçluyuz.

“KAZANACAĞIZ”

Söz konusu kişisel hesabından paylaşan Fuat Çimen paylaşımına ise, “Kapitalizmin yeni toplama kampı ve soykırımı projesine karşı ulusal ve uluslararası dayanışma ile oyunu bozma, direnişi yükseltme onları kurdukları tezgahta boğma ve de teslim olmama vaktidir. Kapitalizm değil, dünya halkları, insanlık kazanmalı. KAZANACAĞIZ...” notunu düştü.

fuat-cime.jpg


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap