SON DAKİKA



Haber > Dünya > İsrail Batı Şeria'ya giriş çıkışları kapattı!

İsrail Batı Şeria'ya giriş çıkışları kapattı!

10 Haziran 2016 Cuma - 17:35




Filistinlilerin Tel Aviv'de gerçekleştirdiği ve 4 kişinin öldüğü silahlı saldırıdan sonra İsrail Batı Şeria'yı üç günlüğüne kapatma kararı aldı.





İsrail, Tel Aviv'de iki Filistinli'nin gerçekleştirdiği ve 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından Şavout bayramının bitimi olan Pazar gününe kadar, güvenlik sebebiyle Batı Şeria'yı üç günlüğüne kapattı.

Yapılan açıklamada Batı Şeria'ya giriş ve çıkışlara yalnızca 'tıbbi veya insani' durumlarda ve Mescid-i Aksa'ya gidecekler için izin verileceği belirtildi.

Tel Aviv'deki saldırının ardından Kudüs'e yalnızca 45 yaşın üstündeki erkeklerin ve kadınların girmesine izin veriliyor.

KONTROL NOKTALARINDAN GEÇİYORLAR

İsrail'in kontrolünde olan Mescid-i Aksa'ya ulaşmak isteyen Batı Şerialı Filistinlilerin kontrol noktalarından geçmeleri gerekiyor.


İsrail ordusundan dün yapılan açıklamada ise saldırının ardından Ramazan boyunca 83 bin Filistin'in İsrail'e giriş izinleri dondurulmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap