MIT’li nükleer bilim profesörü Loureiro evinde silahlı saldırıyla öldürüldü
Yayın Tarihi: 17.12.2025 - 11:49
Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde (MIT) nükleer bilim profesörü olan 47 yaşındaki Nuno F. Gomes Loureiro, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Kaynak:HABER MERKEZİ
ABD’nin Massachusetts eyaletinde, MIT Nükleer Bilim ve Mühendislik Bölümü profesörü Nuno F. Gomes Loureiro (47) evinde silahlı saldırıya uğradı.
Yetkililerin açıklamasına göre, polise bir apartmandan silah sesleri geldiği yönünde ihbar yapıldı. Olay yerine giden ekipler, Loureiro’nun birden fazla kez vurulduğunu belirledi.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Loureiro, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Norfolk County Savcılığı, olayla ilgili şu ana kadar gözaltına alınan kimse olmadığını ve soruşturmanın “aktif ve devam eden bir cinayet soruşturması” olarak sürdürüldüğünü açıkladı.