SON DAKİKA



Haber > Dünya > Rusya'nın BM temsilcisi öldü

Rusya'nın BM temsilcisi öldü

21 Şubat 2017 Salı - 10:50




Peş peşe gelen şüpheli ölümlerin ardından şimdi de Rusya'nın 10 yıllık BM Daimi temsilcisi Vitaly Churkin de New York'ta öldü.





Rusya'nın Türkiye Büyükelçisi Andrey Karlov ve Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Petry Polshikov'un ölümünün ardından NATO Genel Denetçisi Yves Chandelon, Belçika’da arabasında başından vurulmuş halde bulunmuştu. Ardından Viktor Emelyanov (45) isimli binbaşı, 1 Ocak'ta Erivan'da konakladığı otelde ölü bulundu. Tüm bu gelişmelerin ardından yaklaşık 50 gün sonra BM'nin son 10 yılına damga vuran Rusya'nın BM Büyükelçisi Vitaly Churkin New York’ta öldüğü bildirildi.

ŞÜPHELİ ÖLÜMLERİN ARDINDAN BM'YE DAMGA VURAN İSİM ÖLDÜ

Rusya Dışişleri Bakanlığı,  21 Şubat doğumlu Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Vitaly  Çurkin'in doğum gününden bir gün önce 64 yaşında görev yeri olan New York'ta öldüğü bildirildi.

Yapılan açıklamada, Çurkin'in ani ölümü dolayısıyla ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilendi. Çurkin, 8 Nisan 2006'dan beri Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi görevini üstleniyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap