SON DAKİKA



Haber > Dünya > Topyekûn savaş! Rusya üç koldan girdi... Bombalar Karadeniz kıyılarına da düşüyor

Topyekûn savaş! Rusya üç koldan girdi... Bombalar Karadeniz kıyılarına da düşüyor

24 Şubat 2022 Perşembe - 20:51




Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbass'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurduktan sonra Ukrayna da Rus birliklerinin Donbass dışındaki bölgelere de girdiğini belirtti.





Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'ya askeri operasyon başladığını duyurdu. Ukrayna, "tam teşekküllü işgal başladı" dedi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ülke çapında sıkıyönetim ilan etti. Vatandaşlara sakinlik çağrısı yaparak evlerden çıkmamalarını söyleyen Zelenski, "Güçlüyüz, her şeye hazırız. Kazanacağız" dedi.

'Kiev 72 saat içerisinde düşebilir'

ABD kaynaklı habere göre, ABD'li yetkililer, önümüzdeki 72 saat içinde Ukrayna Kiev'in düşmesini beklediklerini ifade ettiler.

Rus askerleri Çernobil nükleer santralini ele geçirdi

Ukrayna'da yaşayan gazeteci Gulsum Khalilova, Ukrayna'da yaşananları aktarmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rus askerlerinin, Çernobil nükleer santralini ele geçirdiğini ve personeli rehin aldıklarını bildirdi.

Rus askerleri Çernobil nükleer santralini ele geçirdi

Putin'den saldırı sonrası ilk açıklama: 'Bize bu şekilde hareket etmekten başka bir yol bırakmadılar'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'daki büyük şirketlerin ve işletmelerin temsilcileriyle yaptığı toplantıda, "Şu anda yaşananlar zorunlu olarak alınması gereken önlemlerdi. Bize bu şekilde hareket etmekten başka bir yol bırakmadılar" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap