Trump: “Dünyanın öbür ucundan döndüm, bu anı hiçbir şeye değişmem”
Yayın Tarihi: 15.10.2025 - 09:06
ABD Başkanı Donald Trump, Ortadoğu’daki barış görüşmelerinden döner dönmez, siyasi aktivist Charlie Kirk için düzenlenen madalya törenine katıldı. Trump, “Bu anı dünyadaki hiçbir şeye değişmem” diyerek doğum günü nedeniyle törenin ertelenmesini reddettiğini açıkladı.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Trump, “Sadece birkaç saat önce Ortadoğu’da barışı sağlamak için yaptığım tarihi bir ziyaretten döndüm” diyerek, törene katılmak için büyük bir aceleyle geri döndüğünü vurguladı.
Charlie Kirk’e Doğum Günü Madalyası
Tören, Charlie Kirk’ün 32. yaş gününde gerçekleşti. Trump, törenin tarihini değiştirmeyi düşündüğünü ancak bunun doğum günü olduğunu öğrenince vazgeçtiğini belirtti.
Bildiğiniz gibi sadece birkaç saat önce Ortadoğu’da barışı sağlamak için yaptığım tarihi bir ziyaretten döndüm. İnsanlar bunun imkansız olduğunu söylüyordu ama Charlie bunun mümkün olduğuna inanıyordu. Dünyanın öbür ucundan alelacele geri döndüm
“Bu Anı Hiçbir Şeye Değişmem”
Trump, “Orada olmamı bekleyen çok büyük, çok zengin ülkeleri bir kenara bırakmamız gerekecek. Ama bu anı dünyadaki hiçbir şeye değişmezdim” diyerek Kirk’e olan desteğini vurguladı.