SON DAKİKA



Haber > Eğitim > Bakan Tekin'den öğretmenlere müjde! 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu

Bakan Tekin'den öğretmenlere müjde! 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu

18 Haziran 2023 Pazar - 10:04




Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlere zorunlu hizmet affının 16 Haziran 2023 itibariyle gerçekleştiğini açıkladı.





Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından, öğretmenler tarafından sıkça gündeme getirilen zorunlu hizmet affının 16 Haziran itibari ile gerçekleştiğini bildirdi. Ayrıca, Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonu Desteklenmesi Projesi (PİKTES) çerçevesinde kadrolu öğretmenliğe geçen personelin de proje kapsamında çalışmalarının hizmet sürelerine dahil edileceğini duyurdu.

O TALEP DE KARŞILANACAK

Bakan Tekin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmenler Odası sohbetlerimizde sıkça sorulan zorunlu hizmet affı 16.06.2023 tarihi itibariyle gerçekleşmiş olacak. İlgili arkadaşlara hayırlı olsun. Bilhassa deprem bölgesindeki öğretmenler odası sohbetlerimizde konuştuğumuz, kadrolu öğretmenliğe geçen Pictes öğretmenlerimizin, proje kapsamındaki çalışmaları hizmet sürelerine dahil edilmesi taleplerini de karşılayacağız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap